Ce etnie are chef Sorin Bontea. Este foarte mândru de originile sale

Sorin Bontea este unul dintre cei mai iubiți chefi din țară. Profesionalismul și felul său de a fi l-au făcut să fie iubit de public. Fanii știu absolut tot despre viața lui, cu excepția unui singur lucru: etnia.

20 apr. 2024, 17:58

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce etnie are Sorin Bontea. Ei bine, chef-ul nu s-a acuns niciodată și a vorbit despre originile sale atunci când a fost întrebat.

Așadar, chef Sorin Bontea este oltean, însă născut în București. De fapt, părinții lui sunt din zona Olteniei.

El provine dintr-o familie cu patru frați, ei fiind cel mai mic. Chef-ul a recunoscut că nu a avut o viață ușoară, din cauza neajunsurilor financiare, învățând de mic ce înseamnă munca grea.

Sorin Bontea a spus că, deși nu i-a fost ușor, nu a fost niciodată invidios, ci a luptat pentru visurile sale.

‘N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu.

Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice.

Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă”, a declarat Sorin Bontea în podcastul lui Mihai Morar.

Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef

Șefii din ProTV sunt foarte optimiști că prezența celor trei chefi în emisiunea Masterchef va crește foarte mult audiențele. Tocmai de aceea, ca să-i convingă să revină la show-ul care i-a făcut celebri, șefii postului tv le-au oferit la schimb sume de bani cu adevărat importante.

Potrivit unor surse, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu erau răsplătiți cu circa 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Și, totuși, în ciuda câștigurilor generoase, cei trei chefi erau nemulțumiți că veneau sume de bani colosale din publicitate, dar la ei nu ajungea nimic.

Așadar, ProTV a decis să le ofere dublu celor trei chefi ca să-i convingă să plece de la Chefi la Cuțite și să revină la Masterchef, emisiunea care i-a făcut celebri în urmă cu circa 12 ani. Adică, cei trei bucătari ar lua 600.000 de euro pe an la ProTV. Asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro pe lună.