Ce etnie are, de fapt, Loredana Groza! Fanii artistei au trăit într-o minciună ani de zile

Loredana Groza este fără doar și poate Madonna României. Decenii întregi, artista a făcut furori cu glasul și frumusețea sa, însă puțini sunt cei care știu ce etnie are, de fapt. Ani de zile, fanii vedetei au trăit într-o minciună.

06 feb. 2024, 10:59
Ce etnie are, de fapt, Loredana Groza! Fanii artistei au trăit într-o minciună ani de zile
Ce etnie are, de fapt, Loredana Groza!

Ce etnie are, de fapt, Loredana Groza! Întreaga confuzie legată de etnia pe care Loredana Groaza o are a pornit de la apariția sa în telenovela  românească „Inimă de Țigan”.

Citește și Loredana Groza rupe tăcerea! Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume. ”Era salariul mamei mele”

Ce etnie are, de fapt, Loredana Groza!

Atunci, artista a interpretat magistral rolul Rodiei, o cântăreață dintr-o șatră de la marginea Bucureștiului, îndrăgostită de Giani (Lucian Viziru), fiul bulibașei și amanta lui State Potcovaru (Gheorghe Visu), fascinat de vocea ei.

Loredana Groza a jucat impecabil acest rol. Naturalețea cu care cânta cântecele în limba romani i-a făcut pe foarte mulți fani ai săi să creadă că este de origine romă.

Cu toate acestea, Loredana Groza nu are origini rome, ci este 100% româncă, iar la cei 53 de ani ai săi arată impecabil.

Recent, artista a dezvăluit care sunt micile sale trucuri pentru a se menține în formă.

„Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă. Dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga. Care nu este nici filosofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură. E o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, a mărturisit Loredana Groza, pentru Viva.

Loredana Groza susține că nu ar operații estetice, dar are un stil de viață foarte sănătos, atât din punct de vedere alimentar, fizic, dar și psihic, toate acestea ajutând-o să arată ca acum.

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă. Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Tocmai de aceea trebuie să fim mai buni, să nu îi judecăm pe cei din jur şi să facem orice facem cu pasiune, din tot sufletul, să ne dedicăm și unui lucru important, dar și unuia banal.

Doar atunci când reuşim să fim 100% implicaţi acel lucru va ieşi. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. Astea sunt trucurile mele, pe care le împărtăşesc cu voi. Sunt foarte simple, trebuie doar să fii disciplinat şi să îţi aminteşti în fiecare zi că trebuie să faci totul până la capăt, şi nu cu jumătăţi de măsură”, a declarat Loredana Groza pentru Viva.

Citește și Câți bani a primit Loredana Groza pentru pozele deocheate din revista cu „iepurași”: „A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar”