Loredana Groza rupe tăcerea! Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume. ”Era salariul mamei mele”

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite și apreciate voci feminine din România. De-a lungul timpului, artista a reușit să impresioneze și să inspire generații întregi de români pe care i-a cucerit cu frumusețea și talentul său. La un moment dat, vedeta a vândut 1,5 milioane de albume, un record pentru perioada respectivă. Iată ce sumă a încasat.

14 ian. 2024, 17:36
Loredana Groza rupe tăcerea! Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume. ”Era salariul mamei mele”
Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume

Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume. Invitată la podcastul lui Mihai Morar ”Fain și Simplu”, Loredana Groza a vorbit despre perioada în care a vândut 1,5 milioane de exemplare ale albumului „Bună seara, iubite!”

Citește și Loredana Groza dezvăluie primele detalii despre divorţul de Andrei Boncea. „Mulţi mi-au zis că sunt nebună!”

Suma incredibilă pe care a câștigat-o artista, după ce a vândut 1,5 milioane de albume

„Acest album „Bună seara, iubite!” s-a vândut într-un milion și jumătate de exemplare. Îți dai seama… Un record absolut. Discuri cumpărate fizic. Și costa ceva un disc, să știi. Nu mă așteptam să mă îmbogățesc. Sunt mulți artiști care vin la mine, să colaborăm, muzicieni, artiști… Dar noi cât câștigăm? Înainte să facă ceva. Mi se pare o întrebare… Cred că oamenii ar trebui să înțeleagă că înainte să ceri ceva trebuie să dai ceva. Și să nu aștepți ceva în schimb. Pentru că numai atunci se leagă lucrurile. Atunci Universul lucrează pentru tine. Când aștepți ceva în schimb, lucrul este făcut de mântuială”, a declarat Loredana Groza în podcastul lui Mihai Morar.

Mai mult, frumoasa blondină a dezvăluit și câți bani a obținut în urma vânzării albumelor ”Bună seara, iubite!”, iar suma nu este deloc una astronomică. Din contră, Loredana Groza a subliniat că banii primiți pe vânzările record ale albumului său erau echivalentul salariului pe care mama sa îl primea ca învățătoare.

„A fost și interzisă cândva. 2.400 de lei. Salariul mamei mele de învățătoare. Da, un salariu. Nu de asta eram deprimată. Pentru că aveam posibilitatea să câștig bani din concerte. Și având câte 3 concerte pe zi, făceam cinste la toată școala cu bărcuțe și covrigi de la patiserie, în pauza mare, la liceu. Și cumpăram bilete de autobuz la toată clasa. Nu asta era problema. Eram extrem de generoasă, pentru că aveam bani și nu aveam ce să fac cu ei. Mi s-a părut o șansă extraordinară că am putut să înregistrez un album care îmi poartă numele. (…) A fost una dintre cele mai mari bucurii din viața mea”, a povestit Loredana Groza.

Citește și Câți bani a primit Loredana Groza pentru pozele deocheate din revista cu „iepurași”: „A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar”