Ce fac George şi Lorena Buhnici după ce au scandalizat o ţară întreagă. Fotografia controversată postată de soţia ccelebrului vlogger

George şi Lorena Buhnici s-au aflat, în urmă cu o lună, în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce vloggerul a făcut declarații halucinante, într-un interviu de la mare. Deşi o perioadă au lipsit din mediul online, se pare că cei doi şi-au reluat acum activitatea.

20 aug. 2022, 15:00

Ce fac George şi Lorena Buhnici după ce au scandalizat o ţară întreagă. În urmă cu o lună, cunoscutul vlogger spunea despre soţia lui că arată ca o minoră şi le trimitea pe fetele plinuţe la sală.

Ce fac George şi Lorena Buhnici după ce au scandalizat o ţară întreagă. Ce a postat Lorena pe reţelele de socializare

Citeşte şi George Buhnici, încă un derapaj grav cu privire la minore care a scandalizat internetul. „Fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieți de 23? Nu e pedofilie” / „Ce glumă proastă!”

Declaraţiile făcute de celebrul vlogger au scandalizat o ţară întreagă. Pentru a calma situaţia, fostul jurnalist şi-a cerut scuze într-un video publicat pe youtube, însă românii au continuat să-l atace pe reţelele de socializare. Din acest motiv, atât el, cât şi soţia sa au dispărut din mediul online.

Acum, însă, soţii Buhnici au început să-şi reaia uşor activităţile. De la videoclipul în care și-a prezentat scuzele, George Buhnici a mai publicat pe youtube încă 5 materiale, iar soția sa, Lorena Buhnici, a devenit activă pe Instagram.

Pe 18 august, fix o lună de la scandal, Lorena a postat pe instastory o fotografie care lasă loc de multe interpretări. Aceasta este făcută în lift, iar soţia lui Buhnici îşi acoperă toată faţa cu telefonul.

Prin intermediul fotografiei, Lorena ar putea transmite celor care o urmăresc faptul că îi este rușine pentru cele petrecute în urmă cu o lună sau că nu este pregătită încă să dea ochii cu lumea.

O altă semnificaţie a fotografiei ar putea fi aceea că soţa lui George Buhnici vrea să pună o barieră între ea și internauții care au „tocat-o” chiar acolo, pe pagina ei de Instagram. Atitudinea „nu vreau să te privesc” înseamnă supărare, scrie libertateapentrufemei.ro. 

 

Citeşte şi Lorena Buhnici a comis-o din nou: „Bame, praz… asta e mâncare de săraci”. Oana Roman o taxează: „Ai un minim de bun simț”