Ce fac miniştrii după ce au plecat de la Guvern. Igaş se joacă de-a poliţaiul

Schimbarea de guvern a făcut ca miniştrii care au rămas fără portofolii să aibă mai mult timp liber decât erau obişnuiţi înainte. Dacă Elena Udrea s-a simţit derutată de schimbarea radicală de program, Traian Igaş şi Sulfina Barbu s-au decis să se folosească de timpul excedentar pentru activităţi mai plăcute: să petreacă mai mult timp cu copiii.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 15:52
Ce fac miniştrii după ce au plecat de la Guvern. Igaş se joacă de-a poliţaiul

Fostul ministru de Interne, Traian Igaş, a rămas cu nostalgia perioadei petrecute la Guvern aşa că şi-a luat o caschetă de poliţist. Însă cea mai fericită pentru achiziţie este una din fiicele fostului ministru.

„După ce m-am întors de la Bucureşti am putut să stau mai mult de vorbă şi să mă joc cu fetiţele mele. Am putut să mă joc cu cea mică de-a poliţaiul, i-am cumpărat o caschetă de poliţai şi acum e bucuroasă că şi ea e poliţai”, a declarat Igaş pentru cotidianul.ro.

Sulfina Barbu, fostul ministru de la Muncă, susţine că înlocuirea sa de la minister a produs bucurie în familia sa. Acum preferă să se reîntoarcă la simplitatea vieţii bucolice. „Am profitat şi am fost foarte mult cu familia mea, foarte mult s-a bucurat fiica mea, Andreea, şi soţul meu. Am plecat la ţară, weekendurile de după schimbarea guvernului le-am petrecut la ţară”, a declarat Barbu.

Fostul titular de la Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, îşi caută treabă, dacă nu are ceva anume care să-i reţină atenţia. „Am posibilitatea să stau mai mult în sânul familiei, dar nu trebuie să se bucure prea mult pentru că sunt multe de făcut aici în Braşov şi la Bucureşti în calitatea mea de deputat. Eu tot timpul sunt un om activ care întotdeauna caut ceva de făcut”, a spus Ialomiţianu, citat de jurnaliştii de la cotidianul.ro

Elena Udrea s-a adaptat mai greu la schimbare. „O săptămână am fost cam derutată pentru că eram obişnuită să am ceva de făcut de la prima oră a dimineţii”, a spus Udrea, neobişnuită să aibă deodată mai mult timp liber. „Va trebui să mă organizez în aşa fel încât să-l folosesc, dar sunt convinsă că nu va dura mult această linişte pentru că intrăm în campanie electorală”, a estimat fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.