Ce fac politicienii de teama DNA: Metodele lor inedite de a evita să fie prinşi cu mită

DNA a băgat frica în politicienii corupţi. De teamă să nu fie interceptaţi, aceştia au recurs la metode incredibile. De exemplu, Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şi-a cumpărat un bec cu ultraviolete pentru a verifica dacă şpaga primită nu este marcată de DNA. Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, avea acasă un aparat de bruiaj, iar Marius Isăilă îşi punea interlocutorii să se dezbrace!

07 iun. 2014, 14:18
Ce fac politicienii de teama DNA: Metodele lor inedite de a evita să fie prinşi cu mită

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, verifica mita primită cu lumină ultravioletă! Liderul PNL se temea că printre banii primiţi de la diverşi oameni de afaceri, sunt şi bacnote marcate şi folosite de procurorii DNA la flagrant, potrivit România TV.

Omul de afaceri Nelu Iordache a făcut dezvăluiri senzaţionale despre fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Iordache a declarat la DNA că l-a căutat pe Silaghi acasă şi că i-a dat 200.000 de euro ca să nu-i rezilieze contractele şi că a fost şocat de faptul că fostul ministru avea aparatură de bruiaj!

Senatorul Marius Isăilă, acuzat şi el de luare de mită, îşi lua măsuri de precauţie ceva mai primitive. De frică să nu pice în capcana vreunui agent sub acoperire, parlamentarul se întâlnea cu interlocutorii în toalete, îi punea să se dezbrace şi comunica cu ei prin gesturi! Marius Isăilă avea o cârtiţă chiar în DNA! Un comisar şef îl anunţa de fiecare dată când i se pregătea un flagrant.