Ce face acum cel care a măcelărit-o pe Mihaela Runceanu şi i-a furat carnea din congelator

Desi trebuia sa devina protagonistul unui reality-show, dupa ce a fost eliberat din puscarie, ucigasul Miahelei Runceanu parca a intrat in pamant, fara sa mai stie nimeni de el. Cancan.ro a reuşit să-i dea de urmă.

RomaniaTV.net
26 sept. 2014, 07:56
Ce face acum cel care a măcelărit-o pe Mihaela Runceanu şi i-a furat carnea din congelator

In urma cu patru ani, toata lumea fierbea de curiozitate sa asiste la „reabilitarea” televizata a lui Daniel Cosmin Stefanescu, barbatul care a ispasit o pedeapsa de 17 ani de inchisoare dupa ce s-a demonstrat ca a ucis-o cu sange rece pe marea artista Mihaela Runceanu. Singurele lui explicatii au fost date dupa eliberare, cand a spus ca pledeaza tot nevinovat.â

Astfel, de mai bine de patru ani, nimeni nu mai stia nimic de el si de viata lui. Care parea palpitanta. Isi gasise o iubita, pe Ana Maria, cu care are o relaţie ca o telenovelă.

Daniel Cosmin Stefanescu a fost acuzat ca a ucis-o cu brutalitate pe Mihaela Runceanu in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie 1989, in jurul orei 1.00, in propria ei casa. Artista A fost strangulata cu cablul de la telefon, apoi arsa cu cruzime, cand era inca vie. Daniel Cosmin Stefanescu, pe atunci in varsta de 21 de ani, a fost condamnat la 25 de ani de puscarie. 

Citiţi mai mult pe cancan.ro