Ce face acum prima iubită celebră a lui Adrian Mutu. A ajuns la 42 de ani și arată țiplă. Cine este femeia care i-a furat inima fotbalistului după divorțul de Alexandra Dinu

După divorțul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu a început o relație cu o actriță celebră din Israel. Din păcate relația dintre ei nu avea să dureze prea mult. În prezent, aceasta are 42 de ani și încă arată extraordinar.

21 aug. 2023, 13:18

După despărțirea de Alexandra Dinu, Adrian Mutu s-a implicat sentimental cu o altă personalitate cunoscută. Fostul antrenor al echipei Rapid a început o relație cu Moran Atias, o actriță originară din Israel. Moran Atias are în prezent având 42 de ani și arată excepțional.

Citește și: Adrian Mutu, despre cuceririle din viața sa. „Briliantul” s-a iubit cu handbalista Irina Neagu: „Primul sărut a durat două ore”

În 2003, Adrian Mutu și Alexandra Dinu și-au încheiat căsătoria după doar doi ani. Din această uniune a rezultat un fiu, Mario. După finalizarea relației cu prima sa soție, fostul fotbalist a găsit alinare în brațele unei femei cu origini israeliene, Moran Atias, o actriță faimoasă, cu care a avut o relație în anul 2005.

Chiar dacă această legătură nu a durat decât pentru câteva luni, povestea lor de iubire a primit o atenție semnificativă din partea mass-media în acea perioadă. La momentul respectiv, actrița, care mai târziu a fost desemnată Miss Israel, avea doar 22 de ani.

Moran Atias are acum 42 de ani, dar are o formă fizică de invidiat, chiar și după nașterea unui băiețel anul trecut. Pe platformele de socializare, actrița de origine israeliană împărtășește imagini care emană o senzualitate aparte. Bruneta radiază la vârsta ei și nu ezită să se fotografieze în costum de baie.

Înainte de a deveni un model renumit, Moran Atias a avut intenția să se înroleze în armată, dar la vârsta de 17 ani a fost diagnosticată cu meningită, ceea ce a împiedicat-o să susțină examenele necesare.

Pe 27 august 2000, în vara acelui an, Adrian Mutu, în vârstă de 20 de ani și jucător al echipei italiene Hellas Verona, s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, în vârstă de 19 ani, care la acea vreme era prezentatoare la emisiunea „Pro Motor” de la Pro TV.

Într-un episod al podcast-ului „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu a făcut dezvăluiri după aproape două decenii de la despărțire, explicând motivele rapide ale divorțului de Alexandra Dinu și subliniind ce a condus în realitate la destrămarea căsniciei lor.

„Din cauza tinereții, eram amândoi tineri, când începi să crești și să te maturizezi idealurile se schimbă, începi să privești din alt unghi, încep neînțelegerile, iar noi am pus capăt atunci că eram foarte tineri, eram plecați în străinătate singuri. Alexandra a rămas, și-a făcut carieră și ea, amândoi am mers pe drumuri diferite. Mă bucur că ea și mai ales eu am ajuns bine”, spunea Adrian Mutu.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu. Cum arată la 10 ani de la divorţ FOTO