Ce face Adriana Antoni pentru a se menține în formă la 47 de ani. Artista iese la alergat cu buna ei prietenă, Irina Loghin

Adriana Antoni a dezvăluit ce face pentru a-și menține silueta la vârsta de 47 de ani. Artista a mărturisit că iese la alergat cu Irina Loghin, buna ei prietenă.

26 iul. 2023, 19:41
Ce face Adriana Antoni pentru a se menține în formă la 47 de ani. Artista iese la alergat cu buna ei prietenă, Irina Loghin
Cum se menține Adriana Antoni în formă

Adriana Antoni, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit cum se menține în formă la această vârstă. Artista de muzică populară nu uită niciodată să aibă grijă de sănătatea sa, chiar dacă este mereu plecată la concerte prin țară.

Artista are un stil de viață echilibrat și o alimentație bazată pe multe fructe și legume. Din viața sa nu lipsește nici sportul, iar uneori iese la alergat alături de buna ei prietenă, Irina Loghin.

Citește și: Este una dintre cele mai bogate femei din România, dar dacă o vezi pe stradă nici nu o recunoști. E putred de bogată, dar când nu apare la TV se îmbracă extrem de umil

Totodată, Adriana Antoni nu consumă aproape deloc zahăr sau carne roșie și ține întotdeauna toate posturile, lucru care o ajută atât pe plan fizic, cât și spiritual.

„Mă mențin în formă prin câteva lucruri simple: mâncare sănătoasă, multe fructe și legume, plimbări lungi prin parc. Câteodată alături de scumpa mea prietenă, doamna Irina Loghin, prin rugăciune, și mai ales prin căldura și energia bună pe care le acumulez în suflet la fiecare eveniment unde mă întâlnesc cu cei care mă ascultă și mă îndrăgesc și îmi transmit aceste lucruri frumoase.

Nu am o dietă secretă, dar cel mai important lucru pe care l-am făcut este că am tăiat în proporție de 80%, zahărul și carnea roșie. În rest, îmi place să mănânc multe legume și fructe. Cât mai puțin carbohidrați și m-am obișnuit să postesc, ceea ce mă ajută și la sănătate, și spiritual”, a declarat Adriana Antoni pentru unica.ro.

Citește și: Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate

Pe plan profesional, Adriana Antoni se poate mândri cu o carieră de succes, însă, pe plan personal, necazurile au urmărit-o de-a lungul vieții. Acum mai bine de 10 ani, artista și-a pierdut mama, despre care spune că era reperul familiei, mai ales de sărbători.

„Îmi lipsește mama mea! Cel mai mult îmi lipsește de sărbători, ea era nucleul casei mai ales de Crăciun, avea lista cu ce avem de făcut și de gătit, de la ea pornea toată activitatea, era reperul nostru, ne aduna pe toți de pe oriunde eram. E tare greu că nu o mai avem”, spunea artista în urmă cu ceva timp.