Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate

Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani. De câțiva ani, celebra cântăreață a adoptat un stil vestimentar care a stârnit controverse. Acum, poate ținute sexy, care îi scot în evidență formele bine conturate, și mai mult decât atât, are și îmbunătățiri la nivelul feței.

26 iul. 2023, 18:39
Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate
Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani

Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani. Unii spun că artista este dornică să își trăiască a doua tinerețe, mai ales că a și divorțat de soțul ei, Andrei Boncea, cu care are o fată, Elena. Indiferent de motive, cântăreața se simte bine în pielea ei, iar acest lucru contează cu adevărat.

Citește și: FOTO: Cum a ajuns să fie abordată Loredana Groza de bărbați, de când a divorțat. Admiratorii starletei își încearcă norocul

Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani

La 53 de ani, artista arată mai bine ca niciodată și nu evită să arate acest lucru prin ținutele extravagante pe care le poartă. Recent, Loredana Groza s-a fotografiat într-o ținută provocatoare, de culoare roz, transformându-se în păpușa Barbie. Fanii au rămas fără cuvinte și i-au apreciat imaginile postate pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Exact ca o păpușă Barbie!!! Sunteți superbă doamna Loredana, vă prinde rozul„/ „Nu m-am gândit niciodată ca pot sa vad in sfârșit o papusă in mărime naturală. Esti bestială!”/ „Ești o dulce, ești o fondantă, ești Lore- a noastră! Și ne mîndrim cu tine„/ „Waaaau….Bărbie! Superbaaa„/ „Ești un om deosebit Loredana, transmiți multe lucruri frumoase oamenilor din jurul tău, ai toate calitățile frumoase”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Câte operații estetice are Loredana Groza

Până acum, Loredana nu a vorbit prea mult despre relația sa amoroasă și despre operațiile estetice – subiecte tabu. Ea a lăsat mai degrabă de înțeles că nu are operații, aspect întărit de către tatăl ei, Vasile Groza.

Întrebat despre aspectul fizic al fiicei sale, Vasile Groza a declarat că artista are un trup de invidiat, 100% natural. „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva.

Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a comentat Vasile Groza.