Ce face Andreea Mitu cu banii câştigaţi la Roland Garros. Cum a răspuns la întrebarea dacă îşi va lua o maşină

Andreea Mitu a reuşit performanţa carierei la Roland Garros 2015, ea ajungând până în faza optimilor de finală. Pentru rezultatele sale la turneul francez a fost recompensată cu 145.000 euro, iar cu punctele aduncate va intra în Top 70 mondial.

04 iun. 2015, 08:07
Ce face Andreea Mitu cu banii câştigaţi la Roland Garros. Cum a răspuns la întrebarea dacă îşi va lua o maşină

Andreea Mitu are 23 de ani, iar după ce a fost eliminată de Alison Van Uytvanck, la Roland Garros, în optimile de finală, a izbucnit în plâns. Ar fi vrut să poate face mai mult, însă şi aşa depăşise toate aşteptările. Cei 145.000 câştigaţi în mai puţin de zece zile de concurs reprezintă mai mult de jumătate din averea făcută de ea din tenis de ani buni de carieră profesionistă.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2015, enigmă dezlegată. A fost desluşit MISTERUL avionului care zboară cu spatele VIDEO

Într-o declaraţie pentru PRO TV, Andreea Mitu a răspuns astfel la întrebarea ce va face cu banii câştigaţi la Roland Garros: „Voi investi banii în tenis, cu siguranţă„. Practic, ea îşi va folosi premiul de la Roland Garros pentru a se pregăti cât mai bine în încercarea de a-şi continua ascensiunea în clasamentul WTA.

Întrebată dacă nu s-a gândit să îşi cumpere o maşină, Andreea Mitu a izbucnit în râs. „O maşină? Nu, nu! Eu nici măcar nu am permis!„.