Ce face Băsescu când Marga îl tratează cu spatele VIDEO

Relaţii extrem de încordate între preşedintele Traian Băsescu şi ministrul de Externe, Andrei Marga, ce s-au făcut simţite şi în vizita din Statele Unite. La o întâlnire cu românii din Chicago, Marga a vorbit cu spatele la preşedinte, iar şeful statului, vizibil deranjat, a trebuit să facă ceva pentru a scăpa de dosul ministrului.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 09:15
Ce face Băsescu când Marga îl tratează cu spatele VIDEO

Vorbind despre relaţia dintre România şi Statele Unite, Marga s-a poziţionat cu spatele către preşedinte, deşi acesta stătea într-o poziţie laterală faţă de Băsescu.

Şeful statului a admirat ceva timp dosul ministrului, după care a coborât treptele podiumului şi a început să vorbească cu câţiva copii prezenţi la reuniune.

Când Marga explica în ce context a făcut declaraţiile referitoare la relaţiile româno-ruse, Băsescu a început să se fotografieze cu trei dintre copii, cu o scurtă pauză în care i-a aruncat o privire scurtă lui Marga.

După ce acesta a terminat, Băsescu a preluat microfonul, comentând scurt „sesiunea foto” la care tocmai participase. „Eu sunt eficient, nu pierd vremea”, a spus Băsescu râzând.