Ce face cântăreaţa Ruby ca să nu se plictisească în casă! „Acum chiar sunt pregatită”

Ruby este o cântăreaţă foarte adorată de români, care s-a remarcat atât prin vocea ei cât şi prin abilităţile sportive pe care şi le-a atalat la diferite concursuri, precum Survivor. 

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 08:44
Ce face cântăreaţa Ruby ca să nu se plictisească în casă! „Acum chiar sunt pregatită”

Chiar dacă se află în izolare la domiciliu, ca toţi românii, acesta s-a apucat de antrenamente chiar în sufrageria ei, folosindu-se de o canapea şi de nişte scări. 

Se ştie că vedeta este ţine foarte mult la condiţia ei fizică, aşă că nu a putut renunşa la sport nici în plină pandemie de coronavirus. 

Citeşte şi: Cum să îţi scoţi mănuşile de unică folosinţă, ca să nu te infectezi cu coronavirus. Tutorial prezentat de un pompier italian VIDEO

Cântăreața a ajuns în Republica Dominicană, acolo unde alături de colegii ei de echipă a trăit una din cele mai intense experiențe. Pe lângă stilul de viață sărăcăcios la care a trebuit să se adapteze, artista își testa zilnic și capacitățile fizice prin intermediul probelor grele, din cadrul concursului. 

Ruby a fost nevoită să părăsească emisiunea destul de repede, din cauza unor probleme de sănătate. Chiar dacă a fost eliminată , artista nu s-a descurajat. Acum se antrenează în casă pentru a participa din nou. Aceasta a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care a transformat piesele de mobilier în obstacole asemănătoare celor din competiție. 

@rubynacretina

acum chiar sunt pregatita sa merg la Survivor ##survivor ##show

♬ sunet original – rubyishot