Ce face Cheloo când nu apare la televizor sau în concerte. Celebrul rapper are o pasiune inedită

Cheloo este unul dintre veteranii muzicii hip-hop din România, fiind foarte apreciat de fani. Când nu apare pe scenă alături de Paraziții sau la iUmor, artistul se ocupă de pasiunea lui interesantă.

28 feb. 2024, 17:50
Ce face Cheloo când nu apare la televizor sau în concerte. Celebrul rapper are o pasiune inedită

Cheloo are o pasiune neașteptată, care-i ocupă timpul liber, atunci când nu apare la televizor sau pe scenă. Pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, acesta locuiește în Breaza, unde are o casă cu teren de 6.000 de metri pătrați.

Citește și: Mihai Bendeac rupe tăcerea despre bătaia cu Cheloo. Ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele emisiunii iUmor

Ce face Cheloo când nu apare la televizor sau în concerte

Cheloo a descoperit această casă modestă, rezultată din renovarea unei locuințe vechi, adaptată acum la necesitățile vieții moderne. În proximitatea clădirii se găsesc și câteva anexe gospodărești, dar și un hambar și o bucătărie de vară.

Tot la casa din Breaza se află parcate și cele șase mașini de teren pe care artistul le deține, acesta fiind pasionat de cursele off-road. Parcul auto al artistului este format din mai multe autoturisme: un Mitsubishi Pajero 2800 TD Intercooler din 2008, un Dodge Ram din 1996, un automobil marca Suzuki modificat, o Toyota Land Cruiser, un Jeep Wrangler din 2021 și un GMC Sierra.

Pasiunea pentru mașinile 4×4 a celebrului artist nu este deloc una nouă, căci Cheloo s-a înscris pentru prima oară la o competiție de oof-road în 2006. De atunci și până în prezent, acesta a participat la mai multe competiții, alături de piloți consacrați. În 2022 cântărețul chair a participat la Raliul Dakar, în calitate de copilot.

Ce face Cheloo când nu apare la televizor sau în concerte. Celebrul rapper are o pasiune inedită

Datorită lui Cheloo și a lui Mihai Ban, care a pilotat mașina, România a avut o performanță istorică la raliul cu numărul 44 de la Dakar. Echipajul format din Cheloo și Mihai Ban a fost atunci primul echipaj auto românesc care a terminat tehnic celebrul raliu în 40 de ani de competiții. Mihai Ban mărturisea la momentul respectiv că prietenul lui, Cheloo, i-a fost un copilot de nădejde.

„Am fost împreună cu echipajul celălalt din Spania. Am făcut împreună echipă, neavând asistență tehnică în cursă și ne-am ajutat unul pe celălalt”, a povestit Ban despre artist.

Citește și: Care este cea mai mare frică a lui Cheloo: ,,Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd”