Care este cea mai mare frică a lui Cheloo: ,,Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd”

Cheloo este foarte discret cu viața lui personală și de puține ori se întâmplă să ,,dea din casă''. Recent însă, a făcut o dezvăluire pe care a preferat să o țină departe de ochii curioșilor.

07 nov. 2022, 18:08
Care este cea mai mare frică a lui Cheloo: ,,Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd”

Cheloo este foarte discret cu viața lui personală și de puține ori se întâmplă să ,,dea din casă”. Juratul de la iUmor a mărturisit în emisiune cu ce fobie se confruntă.

Cheloo: ,,Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd”

Cântărețul a  mărturisit care este fobia lui. Juratul de la iUmor se teme de păianjeni.

”Am arahnofobie, bine că nu ai vorbit de păianjeni, deci nu sport păianjenii. Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd. Da,da da, deci îi urăsc!Am fost înconjurat de proști, cretini și păianjeni toată viața”, a povestit acesta.

Jurații au rămas puțin mirați, mai ales că artistul nu pare genul de om pe care ar putea să îl sperie cu adevărat ceva, însă iată că mai există și surprize. Cel mai surprins a fost însă Serban Copoț, care a și declarat că poate să folosească fobia pe care o are Cheloo ca o ,,armă” împotriva lui.

,,Aaaa, a trebuit să ajung până în sezonul 13 să aud despre această fobie, arahnofobie. Dacă aducem noi un păienjenel…moare!!”,  a povestit Șerban Copoț.

 De ce boală suferă Cheloo

Dacă artistul a șocat pe toată lumea când a spus că suferă de arahnofobie, iată că în urmă cu ceva timp acesta a povestit că suferă și de daltonism, încă de la naștere. Fiind foarte discret cu viața lui personală, mult timp a reușit să țină departe de ochii curioșilor aceste amănunte.

Citește și: Mihail şi Gavril 2022. Postul şi o lumânare aprinsă pe parcursul întregii zile fac minuni cu cei bolnavi trupeşte şi sufleteşte. 5 ani de ghinion pentru cei care nu vor respecta cea mai importantă regulă a sărbătorii

Citește și: Ce spune mama lui Connect-R despre tunsoarea artistului. Femeia este cel mai mare critic al fiului ei