Ce face CTP de când nu mai apare la TV. Jurnalistul a fost fotografiat de paparazzi

Ce face CTP de când nu mai apare la TV. Retras din zona audiovizualului după concedierea din vară de la Digi 24, acolo unde discursul lui în orice domeniu devenise inconfundabil, CTP se consolează, încă, pe terenul de tenis, sport care nu l-a dezamăgit vreodată.

15 sept. 2022, 08:52
Ce face CTP de când nu mai apare la TV. Jurnalistul a fost fotografiat de paparazzi
Ce face CTP de când nu mai apare la TV

Ce face CTP de când nu mai apare la TV. Jurnalistul în vârstă de 65 de ani astăzi, inginier de profesie, a fost campion de tenis la 55 de ani, în concursurile de categorie. A fost un apropiat al lui Ion Țiriac, pe care l-a acompaniat deseori la competițiile internaționale la care acesta a participat. De câteva ori, l-a confruntat pe marele tenismen, și l-a bătut pe terenul de tenis.

Citeşte şi: CTP, după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Ar fi un prilej bun ca Marea Britanie să îngroape și monarhia și să revină la ce a fost”

Ce face CTP de când nu mai apare la TV

Pasionat de tenis și jucător cu acte în regulă, CTP a descoperit că această activitate i se potrivește pe când avea doar 11 ani, iar primele schimburi de mingi s-au desfășurat în curtea școlii. Fenomenul Năstase-Țiriac este cel care i-a deschis ochii, iar peste ani tenisul i-a devenit activitate care i-a marcat existența.

Recent, a fost fotografiat de mediaflux.ro pe terenul de tenis, în timp ce se dezlănțuie viguros. „Sunt unul dintre emulii, chiar dacă e mult spus, unul dintre puii lui Țiriac și Năstase. Adică după ce au realizat în 1969, 1971, 1972 m-au atras către tenis. După fenomenul Năstase-Țiriac, noi, copiii, am început să jucăm tenis. Aveam o rachetă Neptun. Acum nu mai există rachete de lemn, toate sunt din fibră de carbon. Atunci erau Neptun și Pluto, produse la Reghin, care erau un fel de copaci. Erau grele, rigide, între un Pluto și o rachetă, să spunem, Wilson Clash era o diferență ca între o tricicletă și un Mercedes.”, își amintește Cristian Tudor Popescu.

CTP a fost dat afară de la Digi 24

Jurnalistul susține că el nu are ce să mai caute în peisajul televiziunii de astăzi și arată că nu-i este indiferent dacă în locul în care activează, colegii lui vorbesc ”nu știu ce tâmpenii”.

Păi de-asta scriu și eu, iată, scriu presă sportivă, cu asta rămân, scriu în GSP. În rest, pe mine m-a interesat întotdeauna unde vorbesc și unde scriu. Mi s-a spus: „Ce-ți pasă ție că ăla nu știu ce tâmpenii a spus sau că televiziunea aia nu știu ce atitudine a avut”. Ba îmi pasă! Îmi pasă! Oriunde am lucrat, am lucrat atâta vreme cât am considerat că e locul meu acolo.

Nu mi-e indiferent dacă lângă mine mai apare un individ care scrie sau vorbește niște chestii de îmi vine greață sau mă revoltă. De aceea, am plecat din niște locuri din presă. Am plecat pentru că nu mai era acolo locul meu. Acum, locul meu nu mai este nicăieri. Mai scriu, firește. Scriu în GSP, scriu în Republica, am și rubrica pe care o păstrez, la Europa FM, „Judecata de Joi”, dar nu am ce să caut în peisajul de televiziune de astăzi.”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru Gazeta Sporturilor.