Ce face Elena Udrea de Sărbători. Fostul ministru şi-a dezvăluit planurile

Elena Udrea îşi va petrece Sărbătorile de Iarnă împreună cu mama sa, în Bucureşti. Fostul ministru a declarat că va participa la tăierea unui porc, adăugând că ştie să prepare şi tobă şi caltaboş.

14 dec. 2015, 11:59
Ce face Elena Udrea de Sărbători. Fostul ministru şi-a dezvăluit planurile

Elena Udrea a fost prezentă luni la ÎCCj, unde s-a prezentat într-un nou termen al dosarului Gala Bute. La plecare, ea le-a dezvăluit jurnaliştilor planurile pe care le are de Sărbători. „De Crăciun o să tai un porc şi o să mănânc cozonac. Nu o să tai eu personal un porc, dar o să particip. Nu că aş fi o aşa mare amatoare de carne de porc, dar asta-i tradiţia. Asta o să fie probabil ştirea amuzantă, chiar ştiu să pregătesc şi caltaboş şi tobă„, a spsu fostul ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale.

Elena Udrea a adăugat că va rămâne în Bucureşti de Sărbători, ea neintenţionând să ceară ridicarea controlului judiciar. „Nu schiez. Deşi sunt singurul ministru care a construit pârtii de schi în ultimii 25 de ani, în România, nu schiez, spre ruşinea mea. În plus, am control judiciar cu limită pe Bucureşti, deci nu pot să ies. La munte, la Bucureşti, este la fel pentru mine. Stau în Bucureşti„, a mai spus ea.

Citeşte şi Elena Udrea, după dezvăluirile din Jurnal: Traian Băsescu putea fi INTERCEPTAT, când era preşedinte VIDEO

Întrebată ce îşi doreşte de Crăciun, Elena Udrea a răspuns: „Eu sunt bine. Nu am nimic să-mi doresc în mod special„. În schimb, fostul ministru i-a făcut urări mamei sale: „În primul rând aş vrea să fie sănătoasă, să aibă puterea să ducă toată greutatea acestor timpuri şi toate greutăţile pe care eu i le fac. O să petrec cu ea Sărbătorile. probabil că o să-mi aducă ea cozonaci. Cozonaci nu ştiu să fac„.