Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. Dezvăluiri despre colaborarea cu Carmen Iohannis: „Multă lume a observat”

Ce face Maria Marinescu, după ce a 'dispărut' din showbiz. În vârstă de 44 de ani, vedeta nu mai participă de ceva vreme la evenimente mondene, concentrându-se pe viața de familie. Rolul de mămică îi ocupă majoritatea timpului, însă nu a renunțat la pasiunea și cariera sa de designer vestimentar.

21 aug. 2023, 16:35
Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. Dezvăluiri despre colaborarea cu Carmen Iohannis: „Multă lume a observat”
Ce face Maria Marinescu, după ce a 'dispărut' din showbiz

Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. De când a devenit mămică, și-a asumat rolul cu „normă întreagă”, astfel că a renunțat la statutul de persoană mondenă. Cu toate astea, cariera sa în domeniul industriei fashion a rămas însă neschimbată.

Citește și: Nepoata lui Ion Iliescu, Maria Marinescu și soțul ei, despre ce nu le place la rolul de părinți: „Mă enervez repede”

Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz

Maria Marinescu activează în continuare în lumea modei, chiar dacă o face discret. „Atelierul meu lucrează doar pe bază de comandă. Clientele mele sunt pretențioase, știu ce își doresc și nu îmi permit să scad nivelul calitativ. Mi-am dorit mereu să păstrez un standard ridicat al produselor și, după multe încercări, am ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună variantă.

Cu Antena 1 colaborez de vreo doi ani. Fac styling pentru diferite proiecte și emisiuni. Totul s-a întâmplat datorită unuia dintre acei oameni de calitate despre care îți spuneam, Eniko Szanto!

Am mai cochetat cu stylingul în diferite perioade, după facultate am lucrat la revista Avenue, în New York. Am fost asistentă de stilist pentru redactora de modă a revistei, care îmi era și prietenă, Jackie Astier. Am lucrat chiar și la revista VIVA! ca stilist o perioadă„, a dezvăluit Maria Marinescu, pentru Viva.ro.

Vizavi de colaborarea cu Carmen Iohannis, creatoarea de modă spune că a început datorită unei prietene comune și este mândră că o poate consilia pe Prima Doamnă, ale cărei ținute trebuie să fie impecabile.

Colaborarea cu doamna Iohannis a început printr-o prietenă comună și îmi pare rău că nu ne-am întâlnit mai demult. Multă lume a observat și a apreciat schimbarea vestimentară a doamnei Iohannis. Ținutele unei soții de președinte trebuie să fie coerente, adecvate fiecărui eveniment și mai ales să o reprezinte, să-i definească stilul„, a mai mărturisit Maria Marinescu.