Nepoata lui Ion Iliescu, Maria Marinescu și soțul ei, despre ce nu le place la rolul de părinți: „Mă enervez repede”

Maria Marinescu, în vârstă de 43 de ani, a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe viața de familie. Creatoarea de modă și soțul ei, Alin Petrache, au împreună 5 copii care le ocupă tot timpul.

23 iun. 2022, 18:46
Nepoata lui Ion Iliescu, Maria Marinescu și soțul ei, despre ce nu le place la rolul de părinți: „Mă enervez repede”

Rolul de mămică îi ocupă majoritatea timpului, însă acest lucru nu înseamnă că a renunțat la pasiunea și cariera sa de designer vestimentar. Atunci când nu muncește, Maria Marinescu își împarte responsabilitățile legate de copii cu soțul ei.

Maria Marinescu și Alin Petrache, dezvăluiri despre viața de familie

Într-un interviu recent, celebrul cuplu a vorbit despre creșterea celor cinci copii, dezvăluind totodată și ce nu le place la rolul de părinți.

Citește și: Nicole Cherry a dezvăluit cu cine seamănă, de fapt, fiica ei, Anastasia: „Este activă și determinată”

„Alin: După cum vedeți, din punct de vedere al cifrelor, ne-a descurcat bine. Avem trei fete și doi băieți. E adevărat, acum ne concentrăm mai mult pe cel mic (nr. Iacob) că restul sunt mai mari și nu avem niciun fel de probleme cu ei.

Maria: Alin e foarte implicat în activitățile de distrație. El este cel mai bun la mers în parc, la petreceri, în vacanță. Are tot timpul idei, eu nu mă pricep foarte bine la asta. Eu îi duc la sport, la meditații, chestii de genul acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alin Petrache (@alinpetrache.ro)

Alin:

Fac toate activitățile cu ei, mai puțin tot ce ține de școală pentru că mă enervez foarte tare. Norocul meu este că toți învață foarte bine și nu avem probleme deloc la acest capitol. Eu îi duc la înot, la alergat, facem cascadorii, tumbe și cum zicea Maria, ne distrăm de minune.

Alin, despre Maria: Soția mea este o femeie puternică, chiar căpoasă aș putea spune. Dar, deși suntem foarte diferiți, ca yin și yang.

Maria: Deși suntem împreună de șapte ani, totul e de la început. Ne iubim la fel.”

Maria Marinescu este nepoata vitregă a lui Ion Iliescu

Maria Marinescu este nepoata vitregă a fostului președinte Ion Iliescu. Maria a bifat, de-a lungul timpului, relații amoroase cu bărbați celebri, precum Cristian Chivu, Bobby Paunescu și omul de afaceri Ovidiu Zegheru, fiind căsătorită o perioadă extrem de scurtă, de câteva săptămâni, și cu Ion Ion Țiriac. Ulterior, aceasta s-a căsătorit cu Frank Colin, un om de afaceri francez, de care a divorțat după ce acesta a intrat în închisoare.

Citește și: Ce face şi cum arată acum Raluca Blejușcă de la trupa Angels. A împlinit 35 de ani și are cinci copii FOTO

În prezent, Maria Marinescu este căsătorită cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, alături de care crește cinci copii frumoși: trei fete ale soțului ei, din prima lui căsătorie (Ecaterina, cea mică, Casiana, cea mijlocie şi sora lor mai mare, Daria), și pe cei doi băieței, Levin – băiatul ei din căsătoria cu Frank Colin –  și mezinul familiei, Iacob, pe care îl are alături de Petrache.