Ce face Moş Crăciun vara? Imagini inedite VIDEO

Peste 100 de Moş Crăciuni din întreaga lume au defilat, luni, prin centrul capitalei daneze îmbrăcaţi în haine şi căciuli roşii şi purtând bărbi lungi, albe, în deschiderea Congresului Mondial al Moş Crăciunilor.

22 iul. 2015, 10:53
Ce face Moş Crăciun vara? Imagini inedite VIDEO

Întrebarea ce face Moş Crăciun vara a primit un răspuns: călătoreşte la Copenhaga pentru congresul mondial al Moş Crăciunilor. La o temperatură de 18 grade şi cer noros, participanţii nu au mai transpirat pe sub bărbi ca anul trecut, potrivit TVR.

Citeşte şi Evenimentul ştiinţific al anului: „E ca de Crăciun în iulie şi am fost treji toată noaptea” VIDEO

Congresul se desfăşoară în perioada 20-22 iulie şi în afară de parade, spectacole şi concursuri, participanţii vor discuta şi probleme profesionale. Între acestea, reglementările cu privire la parcarea pe acoperişul caselor.

 

Astfel, Miercuri va avea loc o cursă de pentatlon pentru Moş Crăciuni, care le va măsura curajul şi puterea în cadrul unei curse cu obstacole printr-o pădure având un sac de cadouri în spate. Agenţia DPA aminteşte că anul trecut un Moş Crăciun danez a provocat un scandal acuzând Moşi Crăciuni din alte ţări că s-au dopat cu scorţişoară.

Citeşte şi L-a DROGAT şi ABUZAT SEXUAL pe MOŞ CRĂCIUN, acum îl caută pe net să-i spună că E TATĂ de TRIPLEŢI!