L-a DROGAT şi ABUZAT SEXUAL pe MOŞ CRĂCIUN, acum îl caută pe net să-i spună că E TATĂ de TRIPLEŢI!

O femeie a reușit să șocheze fără drept de apel opinia publică, după ce a recunoscut că l-a drogat și abuzat sexual pe Moș Crăciun, iar acum îl caută pe necunoscutul cu barbă ca să-i spună că e tată de tripleți. Femeia, Megan Jones, din Massachusetts, a spus că, la început i s-a părut o idee bună să râdă de Moșul, intenționând să-i facă mai mult o farsă.

28 dec. 2014, 11:03
L-a DROGAT şi ABUZAT SEXUAL pe MOŞ CRĂCIUN, acum îl caută pe net să-i spună că E TATĂ de TRIPLEŢI!

Nepoțica tinerei a fost momeala, reușind să-l atragă pe Moș din stradă, unde „bătrânul în roșu” împărțea cadouri la copii, pe stradă. Tânăra strecurase niște substanțe nu tocmai legale în prăjiturele, apoi l-a servit pe Moș cu acestea și cu un pahar cu lapte. Naiv, cum sunt toți Moșii, acesta a picat în plasa femeii și s-a așezat în fotoliu să-și tragă sufletul să să se bucure de prajiturele și lapte, scrie jurnalul.ro. 

MOŞ CRĂCIUN a făcut-o lată. S-a îmbătat criţă şi a făcut accident cu sania FOTO

Femeia și-a trimis nepoțica acasă și n-a trebuit să aștepte mult, până ce substanțele și-au făcut efectul. Apoi s-a năpustit asupra Moșului fără apărare, dezbrăcându-l complet, în afară de barbă și căciulă. Ne putem imagina cu toții ce-a urmat, femeia sechestrându-l câteva ore bune. În cele din urmă, l-ar fi ajutat sa-și tragă pe el pantalonii, apoi l-a dat afară din casă, pe jumătate gol, nu înainte să filmeze întregul eveniment.

De sărbători, prostituatele se transformă în Crăciuniţe.”Sunt Crăciuniţa băieţilor neascultători, fac multe”

Toată povestea nu s-ar fi aflat, dacă femeia n-ar fi rămas însărcinată după evenimentul halucinant. Aceasta a postat un anunț pe rețelele de socializare, cerând ajutorul oamenilor s-o ajute să-l găsească pe tatăl copiilor, pentru că nu poate să ducă singură sarcina, iar Moșul trebuie să știe că e tată. Femeia a publicat pe internet și întreaga poveste, dar și poze din timpul abuzului, pentru ca Moșul să știe că despre el e vorba. Până acum, aceasta n-a reușit să-l găsească pe abuzat, ci doar să atragă atenția autorităților americane, care au precizat că vor lua măsurile necesare.

Cele mai SEXY CRĂCIUNIŢE au împodobit bradul cu sânii pe afară