Ce face şi cum arată acum Raluca Blejușcă de la trupa Angels. A împlinit 35 de ani și are cinci copii FOTO

Raluca Blejușcă, fosta componentă a trupei Angels, alături de care a lansat hit-ul "Așa-s băieții", are acum 35 de ani şi este mama a cinci copii. Recent, a fost invitată la un eveniment și a surprins pe toată lumea cu apariția sa!

23 iun. 2022, 16:39

Ce face şi cum arată acum Raluca Blejușcă de la trupa Angels. Viața artistei s-a schimbat complet de când a devenit mamă, astfel că s-a axat mai mult pe viața personală. Recent, vedeta participat și a cântat la gala umanitară „Atipic Beauty”, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. În vârstă de 35 de ani și după ce a născut de cinci ori, nașteri, Raluca Blejușcă arată excepțional! Pe contul său de socializare, aceasta a postat mai multe imagini, dar a scris și un mesaj pentru fanii ei.

Emilia Ghinescu, o copilărie marcată de experienţe traumatizante: „M-a luat de picioare și m-a bătut cu capul în jos. Apoi mi-am găsit certificatul de naştere şi am înţeles”

„Muzica pentru mine este chemare, trăire, dăruire, emoție, bucurie dar și frământare aproape permanentă… Muzica e ceva dincolo de lumea materială, e contopire cu transcendentul. Muzica schimbă starea omului în bine (dacă ea e artă), dar muzica poate avea și efecte negative (dacă aceasta e zgomot sau ea e redusă la simple sunete aruncate în vânt fără nicio armonie). Tot ceea ce artistul cântă are ecou în sufletul celui care îl ascultă. De aceea, artiștii au o responsabilitate uriașă de a livra calitate, de a fi inspirație frumoasă”, a scris Raluca Blejușcă pe Facebook, în dreptul unor imagini de la respectivul eveniment.

Roxana Dobre a sărit ca arsă după ce BOR nu i-a recunoscut nunta cu Florin Salam: „La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi!”

Raluca Blejușcă şi-a cunoscut soțul pe vremea când avea doar 15 ani, la nunta surorii sale. Cei doi s-au căsătorit cinci ani mai târziu şi au cinci copii,  Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Maria (10 ani),Emilian (8 ani) și Anastasia (5 ani).

„Pe soțul meu l-am cunoscut la vârstă de 15 ani jumătate, la nunta surorii mele. Era cel mai bun prieten al soțului surorii mele. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, o dragoste pe care am cultivat-o apoi prin scrisori multe, cu poezii compuse special pentru mine, cu lacrimi pe scrisori, cu telefoane care durau ore întregi, cu mici întâlniri pe la munte pe care le făceam de vreo trei ori pe an. Dar eram cuminți amândoi, am avut o relație curată până în momentul căsătoriei. La 20 de ani m-am căsătorit fiindcă deja nu mai putea să mă aștepte să cresc”, a spus Raluca Blejușcă.