Roxana Dobre a sărit ca arsă după ce BOR nu i-a recunoscut nunta cu Florin Salam: „La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi…”

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au legat pe viaţă. Pe 1 iunie, cei doi şi-au jurat iubire veşnică după opt ani de relaţie. Dar, dat fiind faptul că s-au cununat religioas într-o zi de miercuri, zi de post, Biserica ortodoxă nu le-a recunoscut cununia.

22 iun. 2022, 15:03

Roxana Dobre şi Florin Salam au avut o nuntă într-un cadru idilic, la malul mării. Fericirea lor a fost, însă, umbrită de vestea că ÎPS Teodosie nu recunoaşte cununia religioasă. Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, a explicat că slujba lor religioasă nu ar avea, de fapt, valoare canonică și spirituală pentru că a fost oficiată într-o zi de post. La asta se adaugă şi faptul că cei doi și-ar fi unit destinele în biserica unui fost preot eliminat din BOR, scrie spynews.ro.

Recent, presa a readus în atenţie cazul preotului Marian Ene, de la Biserica Fotăchești din Videle, supranumit „Duhovnicul vedetelor”. La începutul anului 2021, acesta a fost prins de poliţişti în pat cu un adolescent de 16 ani, fugit dintr-un centru de plasament. Preotul se află, în prezent, în spatele gratiilor, dar noutatea este că acesta s-a mai ales cu o acuzaţie, aceea că nu i-a returnat unei cunoştinţe suma de 300.000 de euro.

Citeste si Roxana Dobre a avut trei pictoriale incendiare în Playboy. Câţi bani a încasat soția lui Florin Salam

Roxana Dobre, reacţie dură după ce BOR nu i-a recunoscut nunta cu Florin Salam

Povestea, pe scurt, este următoarea. Preotul Marian Ene s-a plâns că este victima unui șantaj, după ce opt persoane i-ar fi solicitat aproximativ 300.000 de lei, pentru a nu publica o filmare în care preotul le făcea sex oral unor băieți. Părintele ar fi împrumutat această sumă de la un prieten, dar nu şi-a putut achita datoria pentru că a ajuns în spatele gratiilor după partida de sex cu minorul de 16 ani. Bărbatul l-a dat pe preot în judecată pentru a-şi recupera banii, iar instanța a admis cererea de executare silită. Astfel, bunurile duhovnicului urmează să fie scoase la licitație pentru acoperirea pagubei, scrie spynews.ro.

Roxana Dobre a sărit ca arsă în momentul în care i-a ajuns sub ochi această ştire. Ea a reacţionat pe rețelele de socializare, simţindu-se nedreptăţită că nu i s-a recunoscut cununia cu Salam în timp ce în România se petrec lucruri mult mai grave.

La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi…„, a scris Roxana Dobre pe Instagram.

Citeste si Adevărul a ieșit la iveală. Cum se înțelege, de fapt, Betty Salam cu mama ei vitregă, Roxana Dobre