Ce face un pui de pitbull când vede o bandă de alergare VIDEO

Determinarea animalelor nu trebuie subestimată niciodată, mai ales dacă acestea se află la o vârstă fragedă. Acest lucru a fost observat de stăpânul unor câini pitbull care a filmat momentul în care unul dintre pui nu se lasă bătut până când nu reuşeşte să se urce pe o bandă de alergare.

RomaniaTV.net
01 feb. 2013, 19:03
Ce face un pui de pitbull când vede o bandă de alergare VIDEO

Micuţul Bandit priveşte anevoios cum unul dintre părinţii săi merge agale pe o bandă specială de antrenament. Stăpânul patrupedelor filmează scena şi reuşeşte să surprindă momentul în care micuţul căţel decide că este timpul să îşi urmeze părintele în activităţile de menţinere în formă. 

Momentul hazliu se repetă de mai multe ori, dar de fiecare dată micul Bandit nu reuşeşte să îşi dea seama de ce pe banda de alergat nu reuşeşte să rămână într-un singur loc.

Tactica iniţială a puiului de pitbull este să se caţere pe banda de alergat pe partea din faţă, dar, odată ajuns pe suprafaţa care se mişcă, câinele este transportat în celălalt capăt al acesteia.

Cu toate acestea, micuţul căţeluş nu se dă bătut şi continuă să încerce, sub privirile protectoare ale celorlalte patrupede. În cele din urmă Bandit realizează că are picioarele mult prea mici pentru a ţine pasul cu ritmul de alergare al părintelui său şi renunţă la sarcina pe care şi-o propusese.

Filmul în care apare micuţul Bandit a fost postat de către stăpânul său pe site-ul Youtube, strângând până în acest moment peste 500.000 de vizualizări.