Ce face Victor Ponta după ce a ieşit din politică: Am venituri ceva mai mari faţă de când eram parlamentar!

Victor Ponta a vorbit pentru prima dată despre viaţa de după politică. Fostul premier PSD a decis să lucreze în străinătate pentru o perioadă.

09 feb. 2021, 15:54
Ce face Victor Ponta după ce a ieşit din politică: Am venituri ceva mai mari faţă de când eram parlamentar!

Ce face Victor Ponta după ce a ieşit din politică. Preşedintele Pro România nu a precizat cu ce se ocupă, dar a subliniat că are venituri mai mari faţă de perioada în care era parlamentar.

Ce face Victor Ponta după ce a ieşit din politică. Anunţul făcut de fostul premier

„Muncesc. Mai exista Pro Romania, doar ca, na, nu mai e in divizia nationala. Politicianul, cand nu mai e ales, se apuca de munca. Am vazut acum ca e un ministru, domnul Voiculescu, care a avut venituri 0 anul trecut. Nu avea nici de o cola. Eu nu m-am nascut politician si nu vreau sa mor politician. Muncesc in viata privata. Completez declaratie fiscala, am venituri si voi avea, chiar mai mari decat cand eram parlamentar. Lucrez in afara tarii. Sunt multi oameni care m-au invitat si nu aveam voie. Poporul are intotdeauna dreptate.

Noi am vorbit despre economie, criza economica, si au fost doar 200.000 de oameni interesati de acest subiect. Partidele politice sunt, pana la urma, un produs, iar oamenii nu au fost interesati de acest produs. Acum sunt mai mult plecat, dar vin in tara, platesc impozitele in Romania. Proiectul Pro Romania continua, daca sunt oameni care vor sa plece in alt partid, e normal pana la urma. Nu stiu daca voi reveni dupa 4 ani, daca ma intrebati acum as zice ca nu.

Nu am nicio surpriza in ceea ce se intampla. Guvernarea nu e o surpriza. Scorul AUR a fost o surpriza, dar important nu e cine e in opozitie. Cred ca PSD-ului i-ar fi fost mai bine sa fie acum si Pro Romania in parlament. Acum nu mai am dusmani, vorbesc cu toata lumea.

La alegerile locale din 6 decembrie 2020, Pro România nu a atins nici măcar electoral de 5% care să-i fi permis accesul la Parlament. La scurt timp după ce partidul său nu a intrat în Parlament, Victor Ponta a anunţat că se va dedica familiei şi proiectelor sale.”, a spus Ponta.

„Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevăraţi, noi proiecte şi noi provocări ! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalţi! NEVER GIVE UP!”, a transmis atunci Victor Ponta pe Facebook.

De asemenea, Ponta a dezvăluit că Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost împins în această funcţie de forţe externe, cu investiţii de milioane de euro, pe care va trebui să-i „returneze” prin privatizarea forţată a sistemului de sănătate românesc.

Citeşte şi: Victor Ponta: „CDR nu avea control din afară. În Vlad Voiculescu s-au investit nişte milioane de euro, acum a ajuns la Sănătate, trebuie să scoată banii”