Ce face Vlad Gherman când iubita lui, Oana Moşneagu, nu este acasă. Imaginea care l-a dat de gol FOTO

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au o relație cât se poate de frumoasă, iar în viitorul apropiat cei doi s-au gândit să devină părinți. Cu toate că a fost o relație destul de criticată de internauți, cei doi a trecut „testul” cu brio și au de gând să își petreacă toată viața împreună.

19 mart. 2023, 14:44
Ce face Vlad Gherman când iubita lui, Oana Moşneagu, nu este acasă. Imaginea care l-a dat de gol FOTO

După ce ani la rând Vlad Gherman a format un cuplu cu Cristina Ciobănașu, acesta și-a refăcut viața alături de Oana Moșneagu. Cei doi par să aibă o relație extraordinară, iar clopotele de nuntă sunt gata să bată în orice moment. Vlad Gherman spune că a discutat cu Oana Moșneagu despre acest lucru și că amândoi sunt pregătiți să facă pasul cel mare.

Citește și: Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu: „Da, s-a întâmplat acum, la doi ani de la despărțire”

Se pare că actorul s-a gândit serios să se așeze la casa lui, iar vorba cu „când pisica nu-i acăsă” nu se aplică deloc în cazul lui. Ce face Vlad Gherman când Oana Moșneagu nu este acasă?

„Asa arata weekend-ul meu fara Oana  Masca de fata, Playstation si leneveala. Voi ce faceti cand iubitele/iubitii nu sunt acasa?”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, alături de o poză care arată exact ce fel de activitate are.

Vlad gherman - timp liber

Vlad Gherman a trecut cu greu peste despărțire

Despărțirea de Cristina Ciobănașu a șocat întreaga Românie, iar acum Vlad Gherman rupe tăcerea cu privire la acest subicet, la nu mai puțin de trei ani. Nu doar familiile lor și apropiații au fost șocați de această veste, ci și fanii, care s-au întristat și o bună perioadă de vreme au refuzat că accepte că nu mai formează un cuplu.

Actorul a dezvăluit că a trăit cele mai grele zile din viața lui și asta pentru că el nu voia această despărțire, însă a fost nevoit să o accepte. Chiar dacă la început a crezut că este o glumă ceea ce îi cerea Cristina Ciobănașu și anume să își vadă fiecare de drumul ei, ulterior, când a conștientizat, a simțit numai durere. O perioadă de câteva zile, Vlad Gherman s-a rugat de Cristina să se răzgândească și să mai acorde o șansă relației lor, însă actrița a fost de neclintit. Astăzi, îi mulțumește pentru decizia luată și mărturisește că totul a fost spre bine și evoluția lui.

Oana Moșneagu a mărturisit, într-un interviu acordat recent, că atât ea, cât și partenerul ei de viață primesc multe întrebări cu privire la momentul în care vor decide să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Cu această ocazie, actrița a explicat că deocamdată nu au în plan un astfel de eveniment, pentru că au un program destul de încărcat, iar planificarea unei nunți necesită mult timp. Oana Moșneagu a mai dezvăluit că partenerul ei, Vlad Gherman, își dorește mult să devină tată și că dorința i s-ar putea îndeplini în viitorul apropiat.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiți să devină părinți. Primele dezvăluiri despre sarcină: „Avem un an plin. Vlad își dorește foarte tare un copil”