Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu: „Da, s-a întâmplat acum, la doi ani de la despărțire”

Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă, spre surprinderea fanilor, s-a încheiat acum doi ani. Acum, fiecare are viața lui, alături de un alt partener/ă.

14 mart. 2023, 09:17
Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu: „Da, s-a întâmplat acum, la doi ani de la despărțire”
Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu. Actorul a dezvăluit momentul în care a decis să formeze un cuplu cu Oana Moșneagu și spune că a simțit că era pe aceeași lungime de undă cu ea, astfel, a decis să dea o șansă relației dintre cei doi.

Treptat, am început să ne dăm seama că suntem pe aceeași lungime de undă și… cred că eu am fost cel care și-a luat inima în dinți și i-am propus Oanei să încercăm.

Ea evident că nu mi-a putut rezista și m-a sărutat pătimaș și aia a fost (glumesc), deși… chiar sunt irezistibil. Aoleu, numai prostii spun aici! Totul s-a întâmplat natural și uite-ne aici!”, a povestit actorul.

Vlad Gherman, anunț despre relația cu Cristina Ciobănașu

Despre relația cu Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman spune că și-a dorit să lucreze în continuare cu fosta sa iubită, iar acest lucru i-a prins foarte bine. El a reușit să se vindece, iar acum cei doi sunt buni prieteni și continuă să lucreze împreună, fără resentimente.

Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună”, a mai dezvăluit Vlad Gherman.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut nevoie de terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă

Cei doi se iubesc de aproape doi ani, iar dragostea dintre ei este atât de mare, încât își doresc să facă pasul cel mare. Actrița a vorbit deschis despre căsătorie și a povestit cum și-ar dori să arate ziua cea mare. Aceasta nu știe însă dacă își dorește o petrecere mare sau una restrânsă, este sigură însă de un lucru, că vrea să facă cât mai repede acest pas.

Am vorbit despre o viață împreună, nu despre nuntă. Ziua cea mare, că e mare, cu ditamai tam-tam-ul, sau că e mică, între prieteni și familie… important e să fim noi bine unul cu celalalt, să ne bucuram și să fim relaxați. 

Și dacă nu ar fi așa, e o zi, până la urmă. Nu, nu mă uit la ziua nunții ca la ziua cea mare, ziua de la care să visez de când eram copil. Este o zi, o petrecere, chiar cred că există șansa să fie obositoare și stresantă, atâta organizare și atâta lume.”, a mărturisit Oana Moșneagu.