Ce făcea Crin Antonescu în timp ce Victor Ponta îşi susţinea discursul în Parlament VIDEO

Premierul Victor Ponta a venit, marţi, la Parlament, pentru a susţine proiectul de buget pe 2013. Ponta le-a vorbit aleşilor despre construcţia acestui buget, însă discursul premierului nu a reuşit să îi capteze atenţia şefului Senatului şi partenerului său de coaliţie, Crin Antonescu.

05 feb. 2013, 10:22
Ce făcea Crin Antonescu în timp ce Victor Ponta îşi susţinea discursul în Parlament VIDEO

Crin Antonescu nu a părut interesat de prezentarea făcută de Victor Ponta, în plenul comun al celor două Camere.

În timp ce premierul îşi susţinea discursul, liderul PNL, aflat la prezidiu, s-a jucat pe telefon, a vorbit cu alţi colegi şi a dat telefoane, râzând, relatează România TV.

Nu este însă prima dată când Victor Ponta nu reuşeşte să-i capteze atenţia liderului PNL. La sfârşitul anului trecut, Antonescu a adormit la Iaşi în timpul unui discurs al lui Ponta.

Senatorii şi deputaţii, reuniţi în plenul Parlamentului, au început, marţi dimineaţa, dezbaterile la proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2013.

Prezent la debutul dezbaterilor, premierul Victor Ponta a spus că opoziţia reprezentată în Parlament şi în România de UDMR şi PPDD este şi poate fi un partener pentru majoritatea parlamentară.

Ponta a mai spus că proiectul de buget propus de Guvern pentru acest an a fost discutat, negociat şi agreat cu FMI, CE şi Banca Mondială şi este perfectibil în continuare, dar amendamente nu pot fi acceptate decât dacă există o bază pentru acestea.

„Vreau să mulţumesc tuturor acelor parlamentari care au înţeles că amendamente la bugetul de stat pot fi făcute dacă există şi o bază pentru acestea. Nu cred că bugetul întocmit de Guvern este prefect, cred că este perfectibil şi poate fi îmbunătăţit prin contribuţia dumneavoastră, dar cred că mesajul de stabilitate şi de seriozitate pe care cei mai mulţi dintre membrii Parlamentului l-au dat la momentul dezbaterii în comisii va continua şi în perioada dezbaterilor din plen”, a spus Ponta.