Ce făcea Tudor Turcu înainte de a câştiga X Factor VIDEO

Multă lume a spus despre câştigătorul X Factor, Tudor Turcu, că este dovada vie a faptului că muzica rock nu a murit. Cu un timbru care i-a lăsat pe mulţi specialişti cu gura căscată şi cu o interpretare aproape fără greşeală a pieselor ce i-au fost alese, Tudor Turcu, a reuşit să convingă şi publicul că merită votul său şi a plecat acasă cu un cec de 200.000 de euro. În schimbul voturilor primite, Tudor a făcut un legământ în faţa publicului: "Vă promit că nu veţi mai avea linişte de acum înainte pe nicio scenă din România!".

24 dec. 2012, 14:10
Ce făcea Tudor Turcu înainte de a câştiga X Factor VIDEO

Tudor Turcu, câştigătorul sezonului doi al show-ului concurs X Factor, va petrece Sărbătorile alături de mama sa şi de prietenii din Mediaş, oraş din care a plecat către Bucureşti pentru a deveni o vedetă. Şi nu a dezamăgit pe nimeni, având prestaţii foarte bune pe scena X Factor şi câştigând concursul.

Totuşi, în momentul în care a venit la audiţiile X Factor, Turcu nu era un neavenit în ale muzicii. Pasionat încă de mic de pictură şi cântat, Tudor a reuşit să-şi dezvolte abilităţile în ambele domenii. Când a crescut, şi-a făcut, împreună cu câţiva prieteni, o trupă, Zodiac, cu care cânta într-un local din Mediaş.

Vezi în filmuleţul de mai jos cum cânta Tudor Turcu înainte de a ajunge la X Factor.

(Sursa: Facebook)

Arta a fost mereu refugiul lui Tudor Turcu în faţa problemelor de acasă. Rămas de mic doar cu mama sa, după ce tatăl a plecat cu o altă femeie, cu care a mai făcut un copil – o fată pe care Tudor o văzuse doar o dată şi a a reîntâlnit-o la X Factor, după mai bine de 20 de ani -, artistul din Mediaş a cântat şi a pictat cum a ştiut el mai bine, în timp ce femeia care i-a dat viaţă a încercat să-i ofere măcar strictul necesar. Înainte de a veni la X Factor, Tudor şi mama lui trăiau doar din pensia de 700 de lei a femeii şi din vânzarea tablourilor pictate de el. Din toate acestea trebuia întreţinută o casă, cu cheltuieli de întreţinere şi mâncare, dar şi trei rate la bănci, care, speră Tudor, acum nu vor mai fi o problemă.

După ce îşi va rezolva problemele financiare, Tudor vrea să deschidă în Mediaş o şcoală de artă privată.