Ce facem dacă nu o place pe doamna educatoare?

Toti parintii si-ar dori ca zilele de gradinita ale copilasului sa fie pline de activitati intersante si educative si sa il ajute pe cel mic sa se formeze, sa devina mai independent si mai sociabil. Totusi, in unele cazuri copiii nu au parte la gradinita de experientele dorite de parinti pentru ei. Uneori, acest lucru se intampla din cauza ca micutul nu are o relatie buna cu doamna educatoare.

RomaniaTV.net
19 apr. 2019, 05:15
Ce facem dacă nu o place pe doamna educatoare?

Ce e de facut?

Ei bine, ingerasul tau nu mai este bebelusul care statea cuminte in carucior si se bucura de atentia fiecarui adult, acum are o voce, iar cand spune „nu imi place de doamna”, acest lucru te face sa te ingrijorezi. Citeste in continuare si vei afla ce poti sa faci in cazul in care doamna educatoare nu este pe placul prichindelului.
Ce poti sa faci atunci cand micutul nu o place pe educatoare

In primul rand, nu te grabi sa urli la doamna educatoare daca puiul tau iti spune ca nu ii place de ea sau ca se poarta urat. Trebuie sa abordezi problema cu diplomatie si sa aflii mai multe informatii inainte sa incepi sa arunci cu acuzatii. Iata cum este indicat sa actionezi intr-o astfel de situatie neplacuta:

1.     Este posibil ca micutul tau sa exagereze – s-ar putea ca puiul tau sa inceapa sa planga si sa iti povesteasca despre educatoarea cea rea, care il pune la munca si nu il lasa sa se joace in pauza, cand de fapt aceasta l-a retinut putin pentru a strange dezordinea cauzata chiar de el. De aceea este extrem de important ca, prima data, sa ai o discutie calma cu educatoarea, in care sa o lasi sa isi expuna intreg punctul de vedere. Daca vei merge la gradinita si vei incepe direct sa o invinovatesti, se va crea o situatie extrem de tensionata sau chiar se va ajunge la un conflict nedorit de nimeni

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.