Ce fel de mama esti, in functie de zodie. Cine e independenta, cine are rabdare, cine e grijulie

Afla care sunt punctele forte, ca mama, in functie de zodia in care te-ai nascut, potrivit astrologilor de la Momstrology.com

19 feb. 2024, 10:50
Ce fel de mama esti, in functie de zodie. Cine e independenta, cine are rabdare, cine e grijulie

Mama Berbec – Independenta
Mamele Berbec sunt active, se sacrifica pentru copiii lor, insa nu se identifica cu ei. Ele vor continua sa se dezvolte, sa obtina diplome, sa faca afaceri si chiar sa plece in deplasari fara copii. Mamele Berbec stiu sa dea importanta timpului pentru ele insele, dar stiu si cum sa se apropie de copii, sa le acorde atentia si interesul necesare pentru ca acestia sa creasca frumos si armonios. Cand o mama Berbec spune NU, nu ramane, indiferent de cat de mult „se plang” cei mici.

Mame Berbec celebre: Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Sarah Jessica Parker, Sarah Michelle Gellar, Kate Hudson, Mariah Carey, Celine Dion, Victoria Beckham.

Mama Taur – Stabilitate
Mamele Taur stiu cat de importanta este rutina pentru copii, asa ca le-o vor oferi fara doar si poate. Mamele Taur nu au nicio problema in a crea reguli stricte in ceea ce priveste ora de culcare, ora mesei sau a somnului de dupa-amiaza. Ele sunt tot timpul prezente in viata copiilor lor, iar acestia se simt in siguranta. Una din lectiile importante pe care o mama Taur le da copiilor ei este sa-si consume cu grija resursele: timp, bani, energie.

Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 februarie 2024. Balanţele se trezesc la realitate, succes uriaş pentru Capricorni

Mame Taur celebre: Tori Spelling, Jessica Alba, Cher, Teresa Giudice, Lily Allen, Penelope Cruz, Uma Thurman, Cate Blanchett.

Mama Gemeni – Tinerete
Mamele Gemeni sunt tot timpul la curent cu noutatile, ele nu sunt luate prin surprindere de tehnologie, muzica sau jocuri video. Mamele Gemeni sunt deschise, hobby-urile lor sunt interesante, iar stilul vestimentar foarte tineresc. Cine mai are nevoie de mall, cand sifonierul mamei are cele mai moderne haine. Mai mult, mamele Gemeni sunt studioase si nu se sperie de „De ce?”-urile copiilor lor. Ele isi incurajeaza copiii sa puna intrebari, sa descopere, sa invete.

Mame Gemeni celebre: Angelina Jolie, Josephine Baker, Heidi Klum, Courtney Cox, Brooke Shields, Natalie Portman, Nicole Kidman, Alanis Morissette.

Zodiac CHINEZESC săptămâna 19-25 februarie 2024. Tun financiar pentru Şobolan, noroc în dragoste pentru Iepure

Mama Rac – Instinct matern
Mamele Rac sunt foarte grijulii. Ele isi cocolosesc copiii, iubesc reuniunile de famlie, petrecerile pentru care pregatesc gustari minunate. Mamele Rac sunt foarte sentimentale si inrameaza toate felicitarile facute de copii. Ele reusesc sa-si tina copiii aproape, chiar si dupa ce cresc, si casa lor este tot timpul plina. Mamele Rac vor avea mereu timp pentru o imbratisare, o incurajare sau un sfat.

Mame Rac celebre: Gisele Bundchen, Pamela Anderson, Courtney Love, Selma Blair, Jessica Simpson, Edie Falco.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Cum sunt femeile nascute in luna februarie. Ce sa faci ca sa le cuceresti?
Te intrebi cun sunt femeile nascute in luna februarie? Citeste in continuare! Despre femeile nascute in a doua luna a anului se spune ca sunt imprevizibile, curioase si extrem de sociabile.

Iata cum sunt femeile nascute in luna februarie.
1. Nu stiu sa isi exprime sentimentele
Femeile nascute in luna februarie nu stiu sa isi exprime sentimentele fata de sot sau fata de copiilor lor. Te pot astepta, insa, la un munte de ironie. Sunt foarte schimbatoare, de aceea nu te poti astepta la consistent din partea lor.

2. Au nevoie de libertate
Femeile nascute in luna februarie sunt destul de libertine si mereu in cautare de altceva. De cele mai multe ori nu gasesc ceea ce cauta pentru ca, in esenta, nu stiu la ce anume sa se uite. Sunt destul de pasionale, dar deloc stabile.

3. Sunt nesigure
Femeile nascute in luna februarie sunt ca un cantaret care a uitat jumatate din melodie. Totul este nesigur si neclar in ceea ce le priveste. Dorinta lor de libertate nu este ceva cu care sa glumeasca, insa, pe de alta parte, sunt extrem de loiale persoanei care le ofera libertatea intr-o relatie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.