Ce fel de persoană eşti, în funcţie de prima zonă a corpului pe care o ştergi după duş

Prima zonă pe care alegi să o ştergi cu prosopul după ce ieşi de sub duş arată indicii clare despre personalitatea ta.

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 14:33
Ce fel de persoană eşti, în funcţie de prima zonă a corpului pe care o ştergi după duş

Cei care se şterg mai întâi pe păr sunt persoane cu o logică de excepţie, un simţ practic deosebit, dar…incredibil de plictisitori în pat. Sunt persoane care au visat la un moment dat la ţeluri înalte, pe care le-au uitat încet-încet, vărsându-şi acum amarul asupra omenirii. Pe plan profesional sunt angajaţi model, devotaţi, iar în plan sentimental sunt predispuşi să înşele folosind mai mereu scuza consumului de alcool. În mod ironic, deşi au o prezenţă fadă în viaţa sexuală a partenerilor din relaţia de lungă durată, devin adevărate „animale” în pat, în timpul aventurilor de-o noapte.

Citeşte şi Testul pădurii îţi spune ce valori şi idealuri ai în viaţă

Oamenii care se şterg mai întâi pe urechi după ce ies din duş au senzaţia că se pricep perfect la a „citi” oameni, dar în realitate habar nu au. Se cred vicleni, dar nu sunt. Cred că dacă îşi pun mintea la contribuţie, pot realiza orice. Doar că…nu pot, de fapt. Cred că sunt sexy, dar nu sunt deloc atrăgători. Sunt supravieţuitori, dar lupta lor continuă nu are niciun fel de măreţie.

Citeşte şi Forma nasului îţi dezvăluie personalitatea: Afla ce calităţi şi defecte ai

Cei care se şterg mai întâi pe faţă sunt oamenii care iau întotdeauna atitudine şi care fac diferenţa pe orice plan. Chiar dacă sunt într-o şedinţă de corporaţie plictisitoare, chiar dacă sunt la un biliard cu prietenii sau la o banală discuţie la cină, pe oamenii care-şi şterg faţa prima dată îi vei găsi mereu activi, în prim-plan, gata să aibă succes şi gata să-i împingă şi pe alţii spre ţeluri mai înalte. Cu toate astea, foarte multă lume nu-i place şi asta din cauza toleranţei lor senzaţionale la…orice.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro.