Ce fel de soţie eşti? Supusă sau autoritară?

Semnul zodiacal în care te-ai născut poate spune foarte multe despre tine și personalitatea ta. De pildă, citind acest articol poți descoperi ce fel de soție ești – supusă sau autoritară – în funcție de însemnul tău zodiacal.

04 aug. 2020, 12:11
Ce fel de soţie eşti? Supusă sau autoritară?

Berbec. În ceea ce le primește pe femeile născute în zodia Berbec dispun de foarte multă senzualitate, senzualitate care se conturează dintr-o atitudine care denotă siguranță pe sine. Dacă nu vrei o femeie autoritară – așa cum este prin excelență femeia Berbec – nu vrei nici o femeie senzuală pentru că acestea vin la pachet.

Horoscop. Ce probleme apar într-o relaţie în funcţie de zodie

Taur. Femeile din zodia Taur au însă o abordare distinctă. Firea caldă, blândă și rezervată a acestora îi atrage pe bărbații cărora le plac acest gen de femei care, la rândul lor, preferă să îi lase pe bărbați să se impună, ceea ce face ca ele să fie considerate supuse.

Gemeni. Posesoarele însemnului zodiacal al Gemenilor sunt femei îndemânatice și delicate, ele considerând că bărbatul este cel al cărui punct de vedere trebuie să primeze în relație astfel că din acest motiv se spune despre ele că sunt supuse.

Rac. În cazul nativelor Rac, vorbim despre femei materne care vor prefera întotdeauna să fie umbra bărbatului lor, care consideră că unele lucruri nu le privesc și cărora faptul că sunt supuse le stă foarte bine.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro