Cum se va schimba jumătatea ta la bătrâneţe, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Cu toţii ne ferim de perioada aceea a vieţii în care cutele de pe faţa noastră se adâncesc şi sunt mai evidenţiate ca niciodată. Cu toate acestea, bătrâneţea nu ne schimba numai fizic. Aşa că vom vedea care sunt felurile în care se schimbă zodiile, la bătrâneţe. 

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 06:37
Cum se va schimba jumătatea ta la bătrâneţe, în funcţie de zodie

Berbecul este cel caruia ii place sa se afirme. Plin de entuziasm berbecul reuseste totul de unul singur, ii place sa cucereasca sis a fie cucerit, insa are tendinte spre violenta uneori, este scandalagiu, agresiv si incapatanat.
Aceste lucruri il face sa nu aiba o imagine prea buna la batranete. Fie este mult prea entuziasmat la tinerete, iar la batranete se linisteste fie asa va fi mereu, Berbecul va avea parte de o imbatranire alerta.

Taurul este bun la pat si punct. Este foarte sensual, pasional, insa are si o parte ascunsa care nu este in totalitate pe placul nostru. Desi este stabil in relatie, ii place sa fie intretinut, este materialist si interesat. Taurul imbatraneste mai greu datorita atentiei pe care o ofera corpului sau. Vrea sa arate mereu bine, sa fie pe placul femeilor.

Gemenii sunt norocosii posesori al sufletului geaman. La ei imbatranirea va fi lenta. Au o deschidere mare de spirit, sunt comunicativi, pozitivi, superficiali, usor narcisiti, lucruri care conteaza foarte mult pentru aspectul fizic pe lunga durata.

Racul joaca rolul celui care nu pune prea mult la suflet. Ceea ce cred altii sau spun altii despre el conteaza prea putin. Datorita puterii lui de a se detasa de probleme, racul nu va avea prea multe de suferit asupra aspectului sau fizic de-a lungul timpului. Racul va avea o imbatranire normala, frumoasa.

Leul este narcisismul in persoana. Va arata bine pe tot parcursul vietii lui. Cu o inclinatie nemaipomenita spre arta, spre creatie, spre frumos, leul va imbatrani greu si va pune pret pe aspectul lui fizic pe tot parcursul vietii lui.

Fecioara da dovada de un bun simt de nedescris. Depaseste orice limita, toate obiectivele le atinge, orice isi propune obtine. Multa munca, inseamna mult stres, oboseala, straduinta. Acest lucru va face ca fecioara sa imbatraneasca intr-un ritm alert.

Continuarea pe Lyla.ro