Ce fobie are Raluka. Artista a făcut dezvăluiri despre viaţa sa: „Oamenii nu ştiu cine sunt eu”

Ce fobie are Raluka. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, se bucură de un real succes în carieră, şi totuşi fani cunosc puţine lucruri despre ea. Asta pentru că, potrivit spuselor sale, nu îi place să fie vulnerabilă.

19 ian. 2022, 11:58
Ce fobie are Raluka. Artista a făcut dezvăluiri despre viaţa sa: „Oamenii nu ştiu cine sunt eu”
Ce fobie are Raluka

Ce fobie are Raluka. Cântăreaţa a dezvăluit că suferă de acluofobie, mai exact frica de întuneric. Aceasta nu poate sta într-o încăpere cu luminile stinse. Vedea a vorbit despre fricile ei și cum încearcă să le învingă.

Ce fobie are Raluka

Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a dezvăluit Raluka.

Citeşte şi: Raluka, dezvăluiri emoţionante despre copilărie. „Provin dintr-o familie modestă. Viața nu a fost tocmai ușoară”

Raluka a dezvăluit că în relațiile ei amoroase a înșelat și nu știe dacă pe viitor ar putea fi o parteneră fidelă.

Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.

Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers.

Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a mai spus artista, în podcastul lui Damian Drăghici.