Ce funcţii importante vei pierde dacă faci upgrade la Windows 10

Windows 10 vine cu câteva upgrade-uri importante faţă de sistemele de operare Microsoft anterioare. Din păcate, există şi câteva minusuri importante.

RomaniaTV.net
02 iun. 2015, 06:58
Ce funcţii importante vei pierde dacă faci upgrade la Windows 10

Nu trebuie să fiţi experţi IT pentru a vă da seama că rata de adopţie a Windows 8.1 este în continuare foarte mică. Aceasta este o realitate cauzată mai degrabă de funcţiile din Windows 7 care au dispărut decât de lipsa de utilitate a elementelor introduse în Windows 8.

În teorie, Windows 10 va încerca să calculeze media perfectă dintre Windows 7 şi Windows 8.1. Încă de la primele versiuni Technical Preview devenise evident că Microsoft va face o treabă foarte bună cu noul SO. Cum era de aşteptat însă, în continuare vor exista şi câteva funcţii importante care vor lipsi din iminentul Windows. Depinde doar de ceea ce faceţi voi cu PC-ul în cea mai mare parte a timpului, dacă veţi fi sau nu afectaţi de această veste.

Citeşte şi Sistemul de operare Windows 10 va fi disponibil din 29 iulie

Ar trebui să ştiţi până la această oră că nu va mai exista o versiune de Windows 10 Media Center. Widgeturile de pe desktop introduse în Windows 7, împreună cu popularul joc Hearts vor fi de asemenea pe lista absenţilor. Va lipsi suportul nativ pentru floppy-uri. Dacă veţi face trecerea la Windows 10, dar veţi avea în continuare nevoie să folosiţi dischete, va fi nevoie să vă căutaţi şi instalaţi propriile drivere pentru ele. Nu veţi putea rula nativ filme în format DVD pe noul SO. Pentru această activitate veţi fi obligaţi să vă instalaţi un player software gen VLC sau Media Player Classic Home Cinema.

Citeşte continuarea pe Playtech.ro.