Ce fuste purtăm în funcţie de forma corpului

Să alegi fusta perfectă poate fi o provocare. În loc să alegi să-ți cumperi iar pantaloni, mai bine citești sfaturile noastre legate de fuste și forma corpului.

17 iun. 2016, 19:10
Ce fuste purtăm în funcţie de forma corpului

Orice femeie trebuie să aibă în dulap cel puțin o fustă, e la fel de importantă ca perechea aia de jeans clasică sau blazerul acela office. Fii la curent cu ce propun designerii și alege ce ți se potrivește. Indiferent de forma corpului tău, o fustă trebuie aleasă pentru a sublinia punctele forte ale corpului tău și să le ascundă pe cele mai slabe, scrie unica.ro.

Femeile cu forme generoase sau cu corp în formă de pară. Fusta perfectă pentru femeile cu forme este fusta creion cu talie înaltă. Aceasta împreună cu o bluză băgată în talie va sublinia formele tale. Încearcă alegi o fustă până la genunchi în culori neutre.

Femeile mignone/ Femeile cu forme. O fustă mini în formă de A ce se termină la jumătatea pulpei este perfectă pentru voi. Va crea iluzia unei talii subțiri alături de o cămașă largă.

Femei slabe/ Femei fără forme. Fusta cu volane sau fusta lalea până la jumătatea pulpei este ideală pentru cele care vor să creeze volum în zona șoldurilor. Ca bluză alege topuri în dungi orizontale.

Femei înalte/ femei cu statură medie. Chiar dacă par demodate, alegeți fustele plisate. Din mătase sau bumbac, mai lungi sau mai scurte aceste fuste pot fi purtate la orice ocazie.

Fustele mini drepte din denim pot fi purtate cu succes de femeile mignone sau femeile slabe. Femeile cu picioare frumoase vor fi avantajate de acest tip de fustă.

Fustele midi sunt o alegere bună pentru orice tip de corp. Atât femeile fără form cât și femeile cu forme generoase pot purta cu încredere această fustă.

Citeşte şi Cum să te îmbraci în vara asta dacă nu îţi plac picioarele tale