Ce gândesc bărbaţii despre sex

Dintotdeauna s-a spus că femeia reprezintă eternul mister pentru bărbaţi şi că, oricât de multă experienţă ai avea în acest domeniu, mereu vei fi surprins de o reprezentantă a sexului frumos. Întotdeauna bărbaţii au căutat modele care să-i ajute să desluseaşcă comportamentul feminin fără prea mult succes însă. În acelaşi timp, dragi domni, trebuie să ştiţi că aceleaşi preocupări le au şi urmaşele Evei. La rândul nostru suntem enigme pentru ele şi multe mituri au circulat despre noi între femei. Şi ele încearcă să ne înţeleaga comportamentul în speranţa ca astfel vor ajunge să comunice mai bine cu noi şi să obţină rezultatele dorite. Specialiştii site-ului www.yourtango.com au demolat câteva dintre cele mai întâlnite poveşti în ceea ce-i priveşte pe bărbaţi.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 22:22
Ce gândesc bărbaţii despre sex

Bărbatii sunt intimidaţi de femeile care au avut mulţi iubiţi

Sincer noi încercăm să nu ne gândim deloc la numărul bărbaţilor care au trecut prin patul unei femei. Chiar nu suntem interesanţi de exprienţele sexuale ale actualelor noastre iubite. Ceea ce ne sperie însă este o discuţie legată de acest subiect. În cazul în care ne dezvăluie de la cine a învăţat o anumită tehnică, va descoperi cu uimire că vom avea în minte imaginea ei când făcea amor cu un alt bărbat. Deloc cool pentru un bărbat. Mai bine să ne spună că a descoperit poziţia respectivă într-o carte Kama Sutra şi că ar fi încântată dacă am încerca-o împreuna. Chiar dacă nu ne vom lăsa duşi cu preşul, este oricum mai bine decât să fim bântuiţi de imaginea fostului.

Barbatii se asteapta ca si femeile sa fie la fel de directe precum ei in privinta sexului

Poate ca da, poate ca nu. Iata un mic secret: v-ati mai simti speciale daca ati afla ca orice poarta fusta ne atrage atentia? Sunt convins ca raspunsul nu este unul pozitiv. Legile care guverneaza intalnirile dintre barbati si femei sunt aceleasi de mii de ani: inca din primele momente urmasii lui Adam le transmit reprezentantelor sexului frumos ca sunt atrasi de ele, dar domnisoarele hotarasc cat de departe putem merge si mai ales cand. Va asiguram ca nimic nu este mai surprinzator pentru noi decat o partida de sex de la prima intalnire.

Barbatii isi pierd interesul pentru femeile care ii fac sa astepte prea mult pana sa spuna da unei partide de sex.

Adevarul este ca exista mai multe motive pentru a amana prima noapte impreuna iar reactia noastra va fi de asemenea diferita. Daca noi consideram ca o femeie vrea sa ne cunoastem mai bine inainte de a deveni intimi, atunci cu siguranta ca ne vom simti flatati pentru ca ne vom simti speciali in momentul in care am luat potul cel mare. In acelasi timp, daca simtim ca domnisoara nu este interesata decat de iesiri in oras pe gratis atunci vom disparea rapid din peisaj.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.