Ce gest romantic a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman cu ocazia zilei ei de naștere: „Nu am ce să comentez. Este, este și normal să fie așa”

Cu toate că Marius Elisei și Oana Roman au avut o despărțire cât se poate de furtunoasă, cei doi au reușit să facă pace, de dragul fiicei pe care o au împreună. Iată ce surpriză i-a făcut acesta cu ocazia zile sale de naștere.

08 mai 2023, 20:26
Ce gest romantic a făcut Marius Elisei pentru Oana Roman cu ocazia zilei ei de naștere: „Nu am ce să comentez. Este, este și normal să fie așa”

Oana Roman este o prezență extrem de importantă în showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului aceasta a demonstrat că este extrem de transparentă cu fanii ei, spunând destul de deschis ce se întâmplă în viața ei, atât pe rețelele de socializare, cât și în interviurile pe care le oferă. Aceasta s-a despărțit de fostul ei soț, Marius Elisei, iar acest moment a fost cât se poate dificil, cu atât mai mult cu cât lucrurile nu s-au întâmplat într-un mod pașnic. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, iar jignirile au curs din ambele părți.

Citește și: Oana Roman a ajuns cu fiica la spital. Momente grele pentru vedetă: „Din păcate, în această dimineață…”

Recent, Oana Roman a dezvăluit, cu ocazia unui interviu pentru Antena Stars, care este tipul de relație pe care o are în prezent cu fostul ei soț, Marius Elisei. Mai mult, aceasta a dezvăluit și cum a surprins-o acesta cu ocazia zilei ei de naștere. În ultima vreme, scandalul s-a stins, dar între ea și fostul partener lucrurile s-au mai răcit. Totuși, de dragul fetiței lor, aceștia încearcă să păstreze o relație care să se bazeze pe respect reciproc.

Ce a primit Oana Roman de la Marius Elisei de ziua ei

Invitată fiind la emisiunea Star Matinal, Oana Roman a mărturisit că, de dragul Izei, fac amândoi eforturi pentru a se înțelege, iar acum lucrurile funcționează. Aceasta a mai povestit că Marius Elisei a profitat de faptul că a fost ziua ei, motiv pentru care i-a dăruit un buchet de flori.

„Da, mi-a adus flori.”, a spus Oana Roman în momentul în care a fost întrebată dacă Marius Elisei i-a făcut vreo surpriză de ziua ei de naștere.

Aceasta a mai povestit faptul că între Marius Elisei și Iza, fiica lor, există o relație extrem de apropiată și că fostul soț este extrem de implicat în creșterea acesteia. Mai mult de atât, Marius Elisei o vizitează frecvent și cei doi petrec mult timp împreună.

„A fost și la Iza. Și acum, când a fost bolnavă, a stat și s-a ocupat. Nu am ce să comentez. Este, este și normal să fie așa. Mă bucur tare mult că au o relație apropiată.”, a mai mărturisit vedeta din showbiz-ul de la noi.

Citește și: Oana Roman face primele declarații despre boala ei. Cum a putut să se descurce de Paște