Oana Roman a ajuns cu fiica la spital. Momente grele pentru vedetă: „Din păcate, în această dimineață…”

Oana Roman a mers cu fiica ei de urgență la spital, după ce micuța a început să se simtă rău.

20 apr. 2023, 15:56
Oana Roman a ajuns cu fiica la spital. Momente grele pentru vedetă: „Din păcate, în această dimineață…”

Oana Roman trece printr-o altă perioadă grea. Mioara Roman, mama ei, s-a simțit rău cu o săptămână în urmă și a dus-o la diferite spitale pentru a se asigura că e stabilă. Ulterior, vedeta a anunțat că a fost infectată cu Covid. Chiar dacă nu s-a simțit bine, Oana Roman s-a bucurat că testul Isei a ieșit negativ.

Ulterior, fiica lui Petre Roman i-a anunțat pe toți că fiica ei a avut niște simptome mai neplăcute și a trebuit să meargă cu ea la spital, unde a primit tratament.

Citește și Oana Roman face primele declarații despre boala ei. Cum a putut să se descurce de Paște

”Din păcate, în această dimineață, Isa nu s-a simțit bine la școală. M-am dus, am luat-o și am venit direct la spital la camera de gardă. Am nimerit să fie de gardă chiar doctorița ei care o îngrijește de când era bebeluș. Testul COVID a ieșit negativ. Pare că are o indigestie, i s-a făcut un antivomitiv și tratament pentru acasă. Doamne ajută.”, a scris Oana pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună de Paște pentru a petrece timp cu fiica lor, iar micuța să nu se simtă lipsa niciunuia dintre ei.

Citește și Momente dificile pentru Oana Roman. Diagnostic teribil primit chiar înainte de Paşte

”Vești bune. Eu am de azi test negativ, iar Isa și Marius la fel. Totul bine. Doamne ajută! Azi am deja testul negativ, dar încă nu mi-am revenit cu vocea sunt încă foarte fonfăită, îmi curge încă nasul și tușesc un pic. Aș fi vrut să ies, dar e mult prea urât afară.”, a declarat vedeta pe contul ei personal de Instagram.

Cum a petrecut Oana Roman peste despărțirea de Marius Elisei

Marius Elisei și Oana Roman au ales să se despartă. El a fost cel care a pus punct căsniciei și a lăsat-o pe vedetă cu multe treburi pe cap pe care a trebuit să le rezolve singură. Au aruncat cu vorbe dure unul către celălalt, iar apoi amândoi au ajuns la concluzia că cel mai bine e să păstreze o relație frumoasă de dragul fiicei lor. ”Fizic a fost lângă mine și Marius, care mi-a adus medicamente, test și a dormit jos pe canapea, ca să nu fiu singură.”, a mai spus Oana Roman pe atunci, pe Instagram.