Ce glumă proastă! Au tras în trecători cu un Kalaşnikov de jucărie şi au ajuns la poliţie

O glumă proastă i-a dus la poliţie pe câţiva tineri din Arad. Aceştia au fost reţinuţi pentru că au tras cu puşca dintr-o maşină asupra altor tineri care mergeau pur şi simplu pe stradă. În cele din urmă poliţiştii au constatat că era vorba de o puşcă de jucărie, însă asta nu-i va scuti pe "glumeţi" de a suporta rigorile legii.

RomaniaTV.net
31 dec. 2011, 07:43
Ce glumă proastă! Au tras în trecători cu un Kalaşnikov de jucărie şi au ajuns la poliţie

Oameni speriaţi şi zeci de echipaje de poliţie mobilizate la Arad, vineri seara. Motivul: un anunţ făcut de câţiva tineri cu privire la faptul că asupra lor s-a tras cu puşca dintr-o maşină. După două ore, agresorii au fost prinşi. Arma, asemănătoare cu un Kalaşnikov, era din plastic, iar vinovaţii au susţinut că nu voiau decât să facă o glumă cu nişte prieteni.

Incidentul s-a petrecut chiar pe bulevardul central din Arad. Trei tineri se plimbau prin oraş când au văzut că se trage asupra lor. Unul dintre ei a fost chiar lovit in picior cu o bilă din plastic. Cei trei au luat numărul de înmatriculare al maşinii din care s-a tras si au anunţat imediat poliţia.

„Ne-am speriat, arma era destul de mare, părea reală”, a povestit unul dintre tinerii agresaţi.

Zeci de echipaje de poliţie şi jandarmi au intrat în alertă şi au început să caute maşina. După aproximativ două ore au găsit-o în trafic. În autoturism erau cinci tineri care se distrau. La poliţie, ei au povestit că au cumpărat arma cu 400 de lei de pe internet. Legea nu îi poate pedepsi pentru deţinerea ei, fiind o puşcă de jucărie, dar ei pot fi cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice.