Ce greşeli faci atunci când te speli pe faţă

La prima vedere, spălarea tenului pare unul dintre cele mai banale lucruri atunci când vine vorba de îngrijirea zilnică. Un ten frumos și îngrijit are nevoie nu numai de produse cosmetice de calitate, ci și de o igienă corectă. Iată, așadar, cele mai des întâlnite greșeli în curățarea tenului!

RomaniaTV.net
25 feb. 2016, 10:03
Ce greşeli faci atunci când te speli pe faţă

Folosești un produs de curățare nepotrivit tenului tău

Specialiștii în frumusețe spun că cea mai frecventă greșeală în curățarea tenului este alegerea unui produs neadecvat. Cel mai indicat este să alegi un produs care să se potrivească tipului tău de ten. Totodată, alege un produs de curățare blând, care să nu-ți agreseze fața, fără parabeni, sub formă de gel sau spumă. Aplică produsul pe vârful degetelor și masează ușor fața.

Citeşte şi  EXPERIMENT INEDIT. O femeie nu s-a mai SPĂLAT pe faţă de 31 de ZILE: Ani de zile am aruncat banii pe fereastră

NU te speli înainte pe mâini

Degeaba îți cureți fața dacă anterior procesului nu ți-ai spălat mâinile – astfel, nu vei face decât să împrăștii bacteriile. Așadar, întâi îți cureți mâinile și apoi fața.

Citeşte şi  S-a spălat cu BICARBONAT DE SODIU pe faţă. Ce s-a întâmplat după a ŞOCAT pe toată lumea

Te ștergi cu un prosop murdar

Dermatologii ne recomandă să folosim un prosop separat pentru față, care să fie întotdeauna curat și uscat. Ideal ar fi ca acesta să fie schimbat în fiecare zi, oricât de ciudat ți s-ar părea. De asemenea, nu freca fața, ci șterge-o ușor, prin tamponare.

Citeşte mai mult pe click!sănătate.ro