Ce gust are ÎNGHEŢATA de CROCODIL: Un vânzător a dat lovitura cu această aromă unică

Un vânzător de îngheţată din Filipine a dat lovitura vara aceasta după ce a început să comercializeze îngheţată cu aromă de crocodil.

16 iun. 2014, 15:57
Ce gust are ÎNGHEŢATA de CROCODIL: Un vânzător a dat lovitura cu această aromă unică

Proprietarul restaurantului Sweet Spot din Davao City, Filipine, comercializează o îngheţată unică, cu aromă de crocodil. El a început să producă această delicatese în momentul în care a primit un cofrag cu ouă de crocodil, potrivit Mirror.

Citeşte şi SĂRUTUL MORŢII. Ce a păţit un BĂRBAT după ce a hrănit aligatorii direct din GURĂ VIDEO

Chiar dacă la început au preparat îngheaţata doar ca un experiment, aceasta a devenit cea mai cumpărată aromă din toate.

Citeşte şi Aşa ceva nu auzi nici în BANCURI: Ce a păţit un CROCODIL de doi metri după ce o CONTABILĂ OBEZĂ a căzut pe el

Este vorba de o îngheţată normală şi nu are gust de carne de crocodil, dar folosim ouă de crocodil, care sunt extrem de rare însă dau o savoare incredibilă. Deoarece crocodilii sunt o specie pe cale de dispariţie, primim doar ouă care nu pot fi clocite sau doar atunci când au un surplus. Ouăle de crocodil sunt 80% albuş şi sunt mult mai sănătoase decât cele de găină„, a explicat proprietarul restaurantului.