Ce i-a făcut un bărbat iubitei sale GRAVIDE într-un moment de NEBUNIE: M-a trezit din somn şi… FOTO

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să îşi omoare iubita însărcinată într-un mod oribil. Astfel, el a legat un rezervor plin de benzină în spatele femeii şi i-a dat foc în timp ce se aflau în maşină.

28 apr. 2014, 06:53

Li Moulian şi iubita sa, Xu Fan, din oraşul chinezesc Mazhuang, au ajuns în stare critică la spital după ce bărbatul a răpit-o pe tânăra de doar 21 de ani în timp ce dormea şi i-a dat foc, potrivit Mirror.

Citeşte şi Momentul HALUCINANT în care o tânără cade sub un tren aflat în mişcare VIDEO

Astfel, cei doi aşteptau un copil după ce au avut o aventură de o noapte în urmă cu şase luni. Ulterior, cei doi s-au decis să stea împreună, bărbatul de 36 de ani obişnuind să lucreze pentru a-şi întreţine familia. Cu toate că păreau fericiţi, la un moment dat, Li a atacat-o pe fată şi a acuzat-o că i-a ucis familia.

Citeşte şi FANTASMAGORICUL motiv pentru care un bărbat şi-a aruncat CÂINELE în AER cu o BOMBĂ artizanală

Ulterior, a tras-o afară din pat şi a băgat-o în maşină înainte să îi lege un rezervor de benzină pe spate şi să o ameninţe că o va omorî. Atunci când a văzut că este urmărit de poliţie şi nu mai are cale de scăpare, bărbatul a dat foc rezervorului şi maşina a sărit în aer. Atât tânăra, cât şi agresorul ei au fost duşi de urgenţă la spital.

În timp ce fata gravidă urmează să supravieţuiască, alături de micuţul ei, şansele de supravieţuire ale lui Li sunt infime. Xu Fan spune că iubitul ei nu dăduse niciun semn de nebunie până în acel moment.