Ce i-a interzis Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a accepta împăcarea. Blondina a pus condiţii drastice

Bianca Drăguşanu a acceptat să reia relaţia cu Gabi Bădălău, însă împăcarea a fost negociată în termeni duri, mai ales după despărţirea cu scandal. Vedeta l-a prins pe afacerist petrecând în apartamentul său alături de Florin Salam, un alt bărbat căsătorit şi trei tinere pe care, orbită de furie, le-ar fi alungat cu o bâtă.

27 mai 2022, 22:38
Ce i-a interzis Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a accepta împăcarea. Blondina a pus condiţii drastice

Pentru că este îndrăgostit de divă, Gabi Bădălău a acceptat condiţiile puse de Bianca, după „negocierile” care au avut loc într-un restaurant de lux din Capitală. După despărţirea de fiul fostului ministru Niculae Bădălău, fosta asistentă a pus condiţii pentru a accepta reluarea poveştii de dragoste cu nabădăi.

„Bianca i-a interzis lui Gabi să mai meargă la petreceri cu Florin Salam, după ce i-a prins pe cei doi de câteva ori, distrându-se în compania unor tinere și consumând băuturi alcoolice. Bădălău poate merge la nunta amicului său doar dacă Bianca îl va însoți”, a mărturisit o persoană apropiată celor doi, conform Playtech.

După incidentul din apartamentul controversatului afacerist, Bianca și Gabi Bădălău nu s-au mai văzut aproape trei săptămâni. Fiul fostului ministru a fost cel care i-a căutat-o şi s-au întâlnit într-un restaurant pentru a stabili termenii împăcării.

Cu doar câteva zile înainte, Bădălău a trecut peste ceea ce i-a impus familia și a dus-o pe Bianca la nunta lui Nicole Cherry, chiar la localul deținut de părinții săi, eveniment la care a fost prezentă și Sabina, sora sa, notează sursa citată.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, reclamată la Protecţia Animalelor. Ce i-a făcut câinelui ei: „Vă dați seama ce creier, ce om?!”

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, minivacanţă de împăcare în Dubai

Nu de puține ori, după ce s-au certat pe motive de gelozie, Gabi a împăcat-o pe Bianca Drăgușanu cu o minivacanță în Dubai. S-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, când, despărțiți fiind, cei doi s-au întâlnit, întâmplător, într-un club din capitală, acolo unde Bădălău se afla în compania Elenei Băsescu. Blondina l-a ignorat, în timp ce fostul iubit de atunci, acum din nou actualul, nu-și lua ochii de la ea. Finalul a fost însă unul cu happy-end.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău: „Dormim în aceeaşi casă, suntem bine”