Ce i-a profețit Nostradamus lui Charles al III-lea. Regele va abdica în curând, dar numele celui care îi va urma îi va surprinde pe toţi

Nostradamus a trăit în secolul al XVI-lea, dar profețiile sale continuă să îi uimească pe oameni, în ciuda trecerii timpului. Previziunile sale surprind prin acuratețe, iar una se referă la ce îi așteaptă pe supușii coroanei britanice în viitorul apropiat.

12 sept. 2022, 18:35
Ce i-a profețit Nostradamus lui Charles al III-lea. Regele va abdica în curând, dar numele celui care îi va urma îi va surprinde pe toţi

Astrologul și alchimistul Michel de Nostredame, mai cunoscut sub numele de Nostradamus, a profețit că noul rege al Marii Britanii, Charles al III-lea, va abdica în curând. În orice caz, o astfel de concluzie a fost făcută de cercetători, după ce au studiat viziunea alchimistului asupra viitorului. Fragmente din cartea lui Nostradamus publicată în 1555 arată clar: compatrioții îl vor obliga pe Regele Charles să-și ia rămas bun de la coroană.

Se presupune că britanicii își vor aminti de divorțul fiului cel mare al Reginei Elisabeta a II-a de Prințesa Diana și, în general, vor fi nemulțumiți de acțiunile sale. O persoană neașteptată va fi numită ca noul monarh conducător, era sigur Nostradamus, acum mai bine de 450 de ani.

Citeşte şi Soarta tragică a celorlalţi doi regi Charles pe care i-a avut Marea Britanie. Unul a fost executat pentru înaltă trădare, celălalt a fugit din ţară

Scriitorul Mario Reading, care a studiat activitățile alchimistului, a descifrat previziunile astrologului cu privire la domnia lui Carol al III-lea, în cartea sa „Nostradamus: Complete Prophecies for the Future”. „Presiunea asupra lui este atât de mare, iar vârsta este de asemenea împotriva, astfel încât Charles va fi de acord să abdice în favoarea fiului său”. Mai mult decât, acest fiu nu va fi moștenitorul coroanei, William, ci se presupune că va fi mai tânărul Harry, al cincilea în ordinea de succesiune la tron.

Citeşte şi Londonezii l-au întâmpinat pe Regele Charles al III-lea la Buckingham cu „Long Live the King”. UPDATE: Suveranul s-a întâlnit cu premierul britanic, apoi s-a adresat poporului pentru prima dată în calitate de rege

Reading explică faptul că Nostradamus a prezis cu succes că regina va muri în 2022. El a susținut, de asemenea, că moartea ei va duce la despărțirea Australiei de Commonwealth, scrie 7news.com.au.

Presiunea asupra lui Charles este atât de mare, încât acesta acceptă să abdice în favoarea fiului său. „Întrebarea este, care fiu? Căci în ultima frază Nostradamus arată foarte clar că „cel care îl va înlocui nu era aşteptat niciodată, de nimeni să fie rege”. Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să-i succedă tatălui său, nu va prelua coroana? Iar prințul Harry, implicit, devine rege în locul lui? Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”, mai scrie Reading.