Ce i-a spus Ilie Năstase soţiei sale după scandalul în care a fost acuzat că a bătut-o: „M-a sunat şi mi-a spus asta. Nu şi-a cerut scuze!”

Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani și Ioana Simion, de 45 de ani, şi-au spus da în vara lui 2020, însă căsnicia lor nu e lapte şi mieredin cauza unei crize de gelozie a fostului mare tensimen.

12 ian. 2021, 10:19
Ce i-a spus Ilie Năstase soţiei sale după scandalul în care a fost acuzat că a bătut-o: „M-a sunat şi mi-a spus asta. Nu şi-a cerut scuze!”
Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Cine e bărbatul care a sunat-o pe Ioana Năstase

Ce i-a spus Ilie Năstase soţiei sale după scandalul în care a fost acuzat că a bătut-o. Nasty și-ar fi agresat soția, ea chemând un echipaj de Poliție pentru a o salva din mâinile soţului său.

Ce i-a spus Ilie Năstase soţiei sale după scandalul în care a fost acuzat că a bătut-o. Declaraţia făcută de soţia fostului tenismen

Ioana Simion nu a dorit să depună o plângere pe numele lui Ilie Năstase, și nici nu a dorit să primească un ordin de protecție, știind că partenerul ei are deja o condamnare la închisoare amânată, și pentru a nu-i face rău, a preferat să nu mai apeleze la justiție.

„Eu sunt acum la Constanţa, unde am plecat imediat după incident, el este la Bucureşti. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu şi-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la Bucureşti şi că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte”, a declarat Ioana Năstase, potrivit Adevărul.

Întrebată dacă s-a gândit să divorțeze, mai tânăra soție a fostului tenismen nu a oferit nici de această dată un răspuns direct, dând de înțeles că este o decizie foarte grea pentru ea, chiar dacă la mijloc a fost vorba despre o agresiune, fie ea verbală sau fizică.

„Important este să fim sănătoşi. O să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut! Nu am un răspuns concret acum în ce priveşte divorţul, nu pot încă să spun da sau nu”, a mai adpugat Ioana Simion.

Ioana spune că nu ştie daca va divorţa sau nu. Tot ce doreşte acum este să se liniştească şi să uite episodul urât prim care a trecut.

Cum a reacționat fiul Ioanei, soția lui Ilie Năstase, după ce fostul tenismen a agresat-o

”Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu”, a declarat Ioana Năstase pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Ilie Năstase şi-a vândut în mare secret vila din Primăverii. Ioana nu suporta gândul că toate cele patru foste soţii au locuit acolo. Ce spune de fapt vedeta