Ilie Năstase şi-a vândut în mare secret vila din Primăverii. Ioana nu suporta gândul că toate cele patru foste soţii au locuit acolo

Au trecut aproape 50 de ani de când statul român i-a dat lui Ilie Năstase vila din Primăverii. Fostul jucătoar de tenis a hotărât acum să îşi vândă în mare secret proprietatea.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 21:22
Ilie Năstase şi-a vândut în mare secret vila din Primăverii. Ioana nu suporta gândul că toate cele patru foste soţii au locuit acolo

Năstase a intrat în posesia imobilului exclusivist din Primăverii în anul 1972. Aceasta era modalitatea sistemului comunist de a premia un român pentru meritele sale deosebite. Fostul tenismen a renovat casa după gustul său şi a transformat-o într-una dintre cele mai luxoase vile din cartier. Acesta a locuit în imobil cu toate cele cinci soţii ale sale.

Casa nu a fost doar un cuibuşor plin de linişte şi relaxare. De altfel, niciun mariaj al lui Năstase nu a rezistat peste ani. După nunta cu Ioana Simion, fostul tenisment a decis să lase toate amintirile fostelor soţii şi să se mute într-un apartament din Pipera.

“Casa e foarte frumoasă, însă nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă cu Ilie. Am decis să plec, stau într-un apartament în Pipera, iar el e binevenit oricând”, spunea Ioana Simion în urmă cu un an.

Citeşte şi: Ilie Năstase şi Ioana Simion au planuri măreţe de viitor: „Facem a doua Halep”