Ce i-a spus Ilinca Vandici fiului său, când s-a despărțit de tatăl lui: „I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure. Ce poate fi mai frumos de atât?”

Ilinca Vandici, noi detalii despre divorț. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit cum i-a explicat fiului ei că ea și tatăl lui s-au despărțit.

09 mart. 2024, 10:14
Ce i-a spus Ilinca Vandici fiului său, când s-a despărțit de tatăl lui: „I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure. Ce poate fi mai frumos de atât?”
Ce i-a spus Ilinca Vandici fiului său despre divorț

Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri ale anului 2023 i-a avut protagoniști pe Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, care au format un cuplu timp de mai bine de 6 ani și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Zian.

Vedeta a vorbit pentru prima dată după divorț despre starea sa, și a dezvăluit cum i-a dat vestea fiului său.

Citește și: Andrei Neacșu și-a refăcut viața amoroasă, la nici un an de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată noua iubită a afaceristului

Pentru Ilinca Vandici, despărțirea de soț nu a fost deloc ușoară. Ea a fost conștientă de la bun început că are resursele necesare pentru a se repune pe picioare, și a-și ajuta copilul să înțeleagă această schimbare radicală.

Conștientă că pentru un copil divorțul părinților poate fi un eveniment marcant, chiar traumatic, Ilinca Vandici a încercat să împacheteze vestea într-un mod cât mai plăcut pentru Zian. Prezentă în podcastul moderat de Teo Trandafir, aceasta a mărturisit că, înainte de a-i da vestea lui Zian că mami și tati nu mai sunt împreună, s-a consultat cu un psiholog.

„Pentru copii e o durere. Ei trebuie să se vindece. După un timp, a venit întrebarea lui şi am fost sinceră cu el. Nu am încercat să cosmetizez nimic. I-am explicat că îl iubim necondiţionat, dar mama şi tata nu mai pot fi împreună. I-am zis că poate avea mai multe case în care să se bucure, că o să aibă mai multe vacanţe.

Ce poate fi mai frumos de atât? I-am zis concret cum stau lucrurile. A fost un divorţ pe linişte, cu maturitate, am acceptat lucrurile”, a mărturisit Ilinca Vandici, în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Citește și: Teo Trandafir, revenire explozivă în televiziune. Va prezenta o emisiune cu Ilinca Vandici: „Fiţi cu ochii pe noi!”

Vedeta a mărtutisit că despărțirea de tatăl copilului ei nu a fost una ușoară: Nu este o tragedie! Doamne, iartă-mă, oamenii divorţează… Am fost foarte sinceră şi reală cu el, nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos această decizie. A fost un divorţ pe linişte. Știe el ce mi-a făcut! (…)

Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!”, a mai spus ea.