Teo Trandafir, revenire explozivă în televiziune. Va prezenta o emisiune cu Ilinca Vandici: „Fiţi cu ochii pe noi!”

După o pauză binemeritată, Teo Trandafir se întoarce în lumea televiziunii cu o nouă emisiune incitantă. Alături de Ilinca Vandici, vedeta pregătește terenul pentru un show captivant, plin de informații proaspete și momente amuzante.

28 feb. 2024, 16:28
Teo Trandafir, revenire explozivă în televiziune. Va prezenta o emisiune cu Ilinca Vandici: „Fiţi cu ochii pe noi!”
Teo Trandafir, revenire explozivă în televiziune. Va prezenta o emisiune cu Ilinca Vandici: "Fiţi cu ochii pe noi!"

Teo Trandafir, revenire explozivă în televiziune.  În toamnă, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost scoasă din grila de programe Kanal D, după 10 ani de difuzare. Prezentatoarea TV s-a angajat ulterior la Radio Impuls și a prezentat emisiunea „Bară la bară”, alături de Mihai Hînda.

După o perioadă de absență din fața camerelor de televiziune, Teo Trandafir revine mai puternică ca niciodată, hotărâtă să încânte publicul cu un nou proiect captivant. Împreună cu Ilinca Vandici, vedeta formează o echipă dinamică și plină de viață, gata să pună în scenă un show de excepție.

Citeşte şi: Teo Trandafir, mărturisiri cumplite după drama medicală prin care a trecut: „Mi s-a şters hardul, aveam creierul praştie! Am învățat din nou culorile, numerele, textele Beatles”. Ce face vedeta în fiecare dimineaţă

Odată cu lansarea iminentă a emisiunii „Follow Us!” la Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici promit o experiență de neuitat. Emisiunea va fi un cocktail exploziv de informații actuale, dezvăluiri din culisele cele mai iubite emisiuni și momente de divertisment garantate. Publicul este invitat să se alăture acestui rollercoaster al evenimentelor, fiind promisiuni de râsete, dezvăluiri și momente memorabile.

Citeşte şi: Câți bani băgau în buzunar Mircea Badea și Teo Trandafir în anii 90: „Nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”

„Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la Follow us!”, a declarat Teo Trandafir.

„Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la Follow us. Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! Follow us!, la Kanal D2!”, a spus şi Ilinca Vandici.